ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 24

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
MOD-phpBB Reg v2.0 - błąd w pustym wierszu podczas rejestracji
Krzysiek92
A więc do rzeczy:
Zainstalowałem sobie moda MOD-phpBB Reg v2.0. Zrobiłem wszystko, jak w instrukcji. Tymczasem, po rejestracji, wyskakuje mniej więcej taki komunikat: "Rejestracja zakończona pomyślnie. Możesz zarejestrować się teraz na forum:"

I tutaj pojawia się komunikat o błędzie w 44. wierszu jednego z nowych plików. Żeby było śmieszniej, to ta linijka jest pusta Smile

Moje pytanie kierowane jest do użytkowników moda: czy mógłby mi ktoś, krok po kroku, "na chłopski rozum" wytłumaczyć, co robię źle? Aha, jeszcze jedna kwestia: nie korzystam z oryginalnego phpBB, ale z modyfikacji Przema. Jednakże nie wydaje mi się, żeby to miało jakiś szczególny wpływ na ten błąd. Ale jeśli się mylę, to proszę o wyprowadzenie mnie z błędu Wink

Szczerze mówiąc, nie jestem pewien, czy odpowiednio nazwałem wątek, w razie czego proszę moderatora o interwencję.

Z góry dzięki.

PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - Pieka 02.03 - 10:29

Edytowane przez Krzysiek92 dnia 02.03.2008 11:25:39

Wścibski Gość
Dodany dnia 26.11.2024 04:38:02
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Nie zacytowales bledu i nie przeczytales calego readme.
Przeczytaj i napisz tu, czy w opisie moda stoi, ze jest dla v6.01, czy tez tylko dla v6.00?
Dla Twojej informacji, ja wiem co tam pisze..
Poza tym, jestem ciekawy dlaczego nie przeszukales naszego forum pod katem informacji na temat tego moda? Znalazlem cala mase..
Edytowane przez Pieka dnia 02.03.2008 12:56:40
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Krzysiek92
Nie zacytowales bledu

Myślałem, że podanie komunikatu wystarczy. Błąd brzmi tak:
Warning: file_get_c in /virtual/f/c/fcblokers.ugu.pl/infusions/phpbb_reg/phpbb_reg.php on line 44

Przeczytaj i napisz tu, czy w opisie moda stoi, ze jest dla v6.01, czy tez tylko dla v6.00?

Faktycznie mam (bardzo zły) nawyk nie czytania nagłówków readme... Tak więc jest to mod nie do tej wersji PHP-fusion... Mimo to pytam, czy jest jakaś w miarę prosta możliwość modyfikacji skryptu, jeśli tak, to prosiłbym o pomoc...
Dla Twojej informacji, ja wiem co tam pisze..

Nie ukrywam, że byłbym wdzięczny za naprowadzenie Wink
Poza tym, jestem ciekawy dlaczego nie przeszukales naszego forum pod katem informacji na temat tego moda? Znalazlem cala mase..

A ja znalazłem tylko "0 Posty na Forum wyników pasujących do kryteriów wyszukiwania."... Choć wierzę Ci na słowo, i będę próbował szukać dalej Wink

Edit:
Znalazłem http://www.php-fu...post_89148... chyba muszę poćwiczyć jeszcze posługiwanie się wyszukiwarką... Przepraszam za zrobienie zamieszania na forumFrown
Edytowane przez Krzysiek92 dnia 03.03.2008 23:00:10

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl