ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Nie mogę zarządzać komentarzami
ziomex997
Wcześniej miałem taki mod który pokazywał nadesłane materiały i mogłem zatwierdzić lub usunąć komentarze. Teraz ta opcja nie działa i jakiś user spamuje mi stronę. Gdy wybieram opcję "Zarządzaj komentarzami" nic się nie dzieje albo pojawia się strona główna. Które pliki muszę zmodyfikować ?

Oto przykład : Link
www.wntk.prv.pl

www.wntk.prv.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 26.11.2024 06:46:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
ICEK
A modyfikowałeś ostatnio jakiś plik?

www.modlinski.net
ziomex997
Przywracałem backup. Jeśli chodzi o modyfikacje to nie pamiętam. Przydał by się opis tego moda co go wykonywałem to bym sprawdził czy wszystko jest ok. Jak na razie usunąłem spammera i komentarze zniknęły
Edytowane przez ziomex997 dnia 21.02.2008 13:14:01
www.wntk.prv.pl

www.wntk.prv.pl
ICEK
No samo z siebie to sie nie zrobilo. Nadpisz pliki comments_include.php oryginalnym z paczki i poczytaj temat przyklejony dla komentarzy z avatarami - może pomoże: http://www.php-fu...rowstart=0

www.modlinski.net
ziomex997
No właśnie ten mod ostatnio robiłem avatar w komentarzach dopiero teraz mi się przypomniało
www.wntk.prv.pl

www.wntk.prv.pl
ICEK
No to wyżej Ci podałem temat tam jest wszystko opisane. Pieka chyba nawet dodawał plik gotowy do podmienienia dla najnowszej wersji fusiona.

www.modlinski.net
ziomex997
A dało+by radę przywrócić opcję zatwierdzania komentarzy (przed publikacją) przez administratora ?
Edytowane przez ICEK dnia 21.02.2008 13:44:43
www.wntk.prv.pl

www.wntk.prv.pl
ICEK
ziomex997 napisał/a:
A dało+by radę przywrócić opcję zatwierdzania komentarzy (przed publikacją) przez administratora ?

Tak. Tylko musisz ręcznie zmodyfikować plik, żeby Ci nie "uciekły" avatary w komentarzach. A tutaj masz temat o akceptacji komentarzy przez admina: http://www.php-fu...&pid=39737

www.modlinski.net
ziomex997
Sorry że odkopuję temat ale mam kolejny problem. To chyba znowu przez mod "avatar w komentarzach". Gdy ktoś dodaje artykuł i chcę go zatwierdzić wywala mi do strony głównej. Wiecie co może być nie tak ?
www.wntk.prv.pl

www.wntk.prv.pl
Pieka
ziomex997 napisał/a:
Sorry że odkopuję temat ale mam kolejny problem. To chyba znowu przez mod "avatar w komentarzach". Gdy ktoś dodaje artykuł i chcę go zatwierdzić wywala mi do strony głównej. Wiecie co może być nie tak ?

To nie ma z tym nic wspolnego z avatarami, tylko z akceptacja m.in. komentarzy.
Namlodziles w plikach, wiec masz do wyboru dojscie do tego, co i gdzie zepsules lub przywrocenie oryginalnych plikow.
Edytowane przez Pieka dnia 25.02.2008 18:46:29
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl