ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 29

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Jak naprawić uszkodzone rejestry?
ICEK
Witam

Mam mały kłopot z komputerkiem. Jestem po formacie i co jakiś czas przy włączaniu komputera albo przy wyłączaniu wyskakuje mi taki komunikat: "jeden z plików zawierających dane rejestru systemu musiał zostać odzyskany na podstawie dziennika lub kopii alternatywnej ,odzyskiwanie zakończyło się pomyślnie" Szukam w necie na ten temat i wywnioskowałem, że mam uszkodzone rejestry i, że można to naprawić jedynie programem jakimś tam płatnym. Wydaje mi się jednak, że nie jest koniecznością kupowanie programów. Wie ktoś może jak temu zaradzić?

www.modlinski.net
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 04:40:11
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Wejdz na dobreprogramy.pl i wpisz w szukajke registry.
Nie gwarantuje satysfakcji Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ICEK
Przy jednym programie jest czysto a przy drugim ponad 200 błędów Frown

www.modlinski.net
JakubG
A ja polecam (bo sam miałem 3 dni temu kłopot z tym) program CCleaner. Bardzo prosty w obsłudze i wszystko ładnie po czyszczeniu, naprawie śmigaSmile PozdrawiamSmile
Dawniej znany jako Gucio.

www.gameshouse.info
ICEK
Użyłem CCleaner oraz Eusing Free Registry Cleaner i pokazuje mi błędy i je naprawia, ale nadal pokazuje mi się komunikat: "jeden z plików zawierających dane rejestru systemu musiał zostać odzyskany na podstawie dziennika lub kopii alternatywnej ,odzyskiwanie zakończyło się pomyślnie" Sad

www.modlinski.net
JakubG
A spróbuj może RegCleaner. Tego mniej używałem, ale może pomożeSmile
Dawniej znany jako Gucio.

www.gameshouse.info
Pieka
Moze lepiej pierwsze przeskanuj porzadnie komputer, bo cos mi tu nie pasuje.
Cos Ci caly czas usuwa jeden z plikow rejestru, a system go caly czas przywraca.
Poszukaj, pomysl, moze cos zainstalowales?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ICEK
Od samego początku tak się dzieje. A skanowałem go już chyba wszystkim Sad A nie chcę już robić formata...

www.modlinski.net
JazOOn
ICEK napisał/a:
Od samego początku tak się dzieje. A skanowałem go już chyba wszystkim Sad A nie chcę już robić formata...

Od dawna ci się to robi? Przywracanie systemu w gre nie wchodzi?
Spróbuj odpalic awaryjny, przeskanuj pliki wpierw scandiskiem - systemowy dysk, pozniej jakims regcleanerem i antywirem.
Pamietam ze mialem problem z rejestrem i nie dalo rady zrobic tego bez trybu awaryjnego.

Pieka
Przeczytaj i sprawdz: http://forum.idg....ntry404710
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ICEK
Pieka napisał/a:
Przeczytaj i sprawdz: http://forum.idg....ntry404710

Sprawdzałem - ten link tam nie działa, a program jest płatny. Zobaczę jeszcze to co pisał JazOOn i jak nie zadziała to zawijam kompa jutro do serwisu niech go naprawiają bo już nie mam siły na niego...

www.modlinski.net
Pieka
Jakies efekty, czy stan pierwotny? Czyzby jednak serwis?
Edytowane przez Pieka dnia 18.02.2008 22:19:53
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ICEK
Nic klapa to samo a nawet jeszcze gorzej bo błąd za błędem mi wywala; zamyka jakieś aplikacje, błąd tego błąd tamtego aplikacja zostanie zamknięta itp itd. Dałem mu nawet R (napraw) w Instalatorze Systemu i nic..no to jutro wycieczka do serwisu Pfft (Też mi się części zachciało wymieniać Pfft )

www.modlinski.net
Pieka
ICEK napisał/a:
Nic klapa to samo a nawet jeszcze gorzej bo błąd za błędem mi wywala; zamyka jakieś aplikacje, błąd tego błąd tamtego aplikacja zostanie zamknięta itp itd. Dałem mu nawet R (napraw) w Instalatorze Systemu i nic..no to jutro wycieczka do serwisu Pfft (Też mi się części zachciało wymieniać Pfft )

Nie chce krakac, ale byloby dobrze sprawdzic hdd...
Edytowane przez Pieka dnia 18.02.2008 22:39:10
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Części wymieniać, a jakie na jakie, po formacie czyli nowa instalka, robiona z jakiej płyty boot system, sp, sterowniki od płyty gównej oryginalne, minimum sp2 na starcie podstawowym i główne od płyty, intel procesor, czipset płyty jaki, pamięci organizacja parowane?
Same niewiadome jak dla wróżbity?

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl