Zobacz temat
www.lineage2-info.pl
|
|
k4 |
Dodany dnia 17.02.2008 09:56:22
|
Przedszkolak Postów: 63 Data rejestracji: 09.01.2007 21:40 |
Mam wam do przedstawienia Serwis informacyjny odnośnie gry Lineage 2: The Chaotic Throne jesteśmy jedną lepszych stron o tej grze pod względem ilość artykułów o tej grze wiec nawet z początkującego gracza zrobimy rasowego zabójce (joke). Ideom poswatania Serwisu było to że wiele polskich stron o tej grze do tematu pochodziło pobieżnie lub też zdarzały sie serwisy których informacje były już od 3lat nie aktualne przyczyna świat lineage 2 jest ciągle rozbudowywany i co 6 miesięcy pojawiają sie nowe Update gry powiększające już istniejący świat. Raczej prosił bym o dość surowe ocenianie strony aby poprawić uchybienia jakie popełniłem podczas jej tworzenia. Serwis mojego autorstwa. lineage2-info.pl Po za tym zapraszam też do świata L2 albo go pokochacie albo znienawidzicie Jeśli ktoś by sie skusił na tą gre zapraszam na forum lub na TS a na pewno coś poradził czym mógł byś grać I jakie EQ jest dla ciebie najlepsze. Edytowane przez k4 dnia 18.02.2008 20:09:00 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 05:58:29
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
jantom |
Dodany dnia 17.02.2008 10:44:38
|
Weteran Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Czyli kolejne Prokoxy... W rzyci zaczynam ich mieć... Dobra, czas przejść do komentarza w miarę merytorycznego. Strona wygląda ok, jest dużo informacji dla koxów i klimaciarzokoksów (szczątkowe opisy tworzące jakąś tam wizję świata). Ogolnie dość to wszystko rozbudowane i w miarę kompletne. Chylę czoła. Te mistyczne kreatury posiadaja swoja wlasna unikatowa kulture sa bardzo rzyci ze swoimi duszami mieszkaja na wyspie dusz polozonej na zachód od wioski Czarnych Elfów. Wyruszyli oni na kontynent pod celem bogów. [...]Zostali zrodzeni w przeznaczoną im religią, co serwuje absolutną wladzę rzadzacej zwanej Matka Norilu. Pod Matka Norilu zarzadzili ich wiara w: Kamael ukraść krowę - dobrze, kamaelowi ukraść krowę - źle. Polfonty panowie nie gryzą, cały czas z nich korzystam i wszystkie paluszki mam w całości.Bogów Przeszłosci, który rzadzłl historia Bogów terazniejszosci, który nagrywa wszystko, co sie dzieje w tym momencie Bogów Przyszlosci, który przewiduje, co sie stanie Zatem, macie co poprawić - polfontów w paru miejscach brakuje. Ja i tak skończyłem z L2, a na tej stronie zbyt ciekawych dla mnie informacji nie znajdę. Kox to nie dla mnie. Ogólnie - brawa, całkiem niezła encyklopedią, choć i tak wolę AllseronWiki czy informacje z NCSoftu. Edytowane przez jantom dnia 17.02.2008 12:48:39 |
|
|
k4 |
Dodany dnia 17.02.2008 10:52:05
|
Przedszkolak Postów: 63 Data rejestracji: 09.01.2007 21:40 |
Wiesz strona stworzona bardziej dla zaczynających przygodę z grą. Niedługo planujemy stworzenie działu z questami z l2 chodzi trochę to potrwa Edytowane przez k4 dnia 17.02.2008 10:57:24 |
|
Przejdź do forum: |