Zobacz temat
[wykonam]Themy do extreme-fusion & PHP-Fusion
|
|
kamil000 |
Dodany dnia 16.02.2008 01:44:19
|
Przedszkolak Postów: 34 Data rejestracji: 18.07.2007 19:55 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witam, Każdy wie, jak ważna jest szata graficzna naszej strony. To właśnie ona w dużym stopniu sprawia jak jesteśmy postrzegani w internecie i czy osoba, która przegląda naszą stronę, wróci na nią. Darmowe skórki są zwykle nie na temat, czyli nie zawsze znajdziemy skórkę dopasowaną idealnie do tematyki strony. Dlatego ja oferuję wykonanie skórki za małe pieniądze w szybkim czasie. Stworzyłem już wiele skórek, które zwykle podobały się internautom. Tworzyłem je na potrzeby własnych stron, lecz od niedawna tworze na zlecenie. Mój ostatni projekt to skórka na stronie prison24.pl, której stworzenie zajęło mi jeden dzień. Jeśli jesteś zainteresowany moją ofertą, skontaktuj się ze mną za pomocą e-maila: Cena wykonania: od 50zł (zależy od stopnia wymagań, proste skórki kosztują 50zł, ale skórka z np. wbudowanym panelem logowania w logo, więcej) W weekend zamierzam zrobić swoje portfolio, postaram się tam zamieścić wszystkie wykonane skórki. Pozdrawiam, conix |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 19:02:18
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |