ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 28

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Problem z Modami
futter
Mam Php-fusion 6.00.106 wsystko jest zinstalowane prawidłowo i w odpowiednich miejscach sa wtyczki itd. i oczywiście jestem adminem głównom. Jak wchodze do Zarządzanie wtyczkami INFUSION i wybieram nową i każdą inną wtyczkę i daje zainstaluj to wyskakuje "Brak możliwości zainstalowania" a dla czego tak sie dzieje to niewiem może mi to ktoś wytłumaczy? Proszę o szybką pomoc! :(

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 23:43:15
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Ja mam to samo w zaprzyjaznionym portalu Sad
Wrzucilem v-600-IP-Panel-v1 i mam to samo info?!
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
U mnie jest też to samo, po sprawdzeniu na dwóch, swoich serwerach. Niektóre moduły sam wyłączyłem specjalnie, czytając posty powyżej, próbowałem je załączyć ponownie i nie da radu. Widziałem to już poprzednio tzn 103, ale nie zwracałem uwagi bo mi to było nie potrzebne. Teraz w 105 ten sam objaw.

wlodekp.europa.pl
ps. trochę się źle wyraziłem, ja te panele usunąłem i nie mogę ich ponownie dodać. Bo włącz-wyłącz, działało i działa.

wlodekp.europa.pl
futter
A więc co zrobili fajnego CMS-a zamieszczają wtyczki do niego i nie działają to nieźle. "A miało być tak pięknie". :( ale myślę nadal optymistycznie że jest na to rada i ktoś pomoże, bo nadal nie wiem o co chodzi z tym wszystkim.

Wooya
futter napisał/a:
A więc co zrobili fajnego CMS-a zamieszczają wtyczki do niego i nie działają to nieźle. "A miało być tak pięknie". :( ale myślę nadal optymistycznie że jest na to rada i ktoś pomoże, bo nadal nie wiem o co chodzi z tym wszystkim.

Jestescie w wielkim bledzie. Poruszalem to na http://www.php-fu...ad_id=6053. Po prostu zarzadzanie infusionami dodaje do listy nie tylko infusiony ale i panele, ktorych nie idzie zainstalowac jako infusiony. Chyba logiczne? Jezeli chcecie, aby n liscie znajdowaly sie tylko infusiony zmodyfikujcie kod w pliku administration/infusions.php.

Linie 21 - 25 zasapcie tymi:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

I problem z glowy.
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

futter
Dobrze chyba już jest bo mi nie pokazuje już żadnych wtyczek ale jak mam zainstalować np. IP-Panel-v1 oczywiście zamieściłem w dobrym folderze. A więc jak ją mogę zainstalować?! Oczywiście admin ma zawsze rację :) chyba że nie ma racji ale w tym przypadku to dalej nie rozwiązuje problemu jak zainstalować. :)

Dopisek: Już doszłem do tego jak to zrobić trzeba wstawić blok tylko że jak wstawiłem to nadal nie wyświetla mi IP nie wiem czego.

Kolejny dopisek: Po prostu zapomniałem włączyć w "Bloki". hehe tak to jest jak się jest początkującym użytkownikiem. :)
Edytowane przez futter dnia 12.07.2005 09:30:34

futter
A i mam jeszcze mały problem odnośnie daty wyświetla mi zamiast Lip to Jun a język mam zmieniony na polski gdzie to poprawić w którym pliku, a dalej poradze sobie sam? Wink

Może, ja źle zrozumiałęm "logiczne powyżej" . Chce dodać wtyczkę z listy i nie mogę, dodatkowe panele też chcę dodawać-chyba tak to powinno działać.
A puki co to dodaje wtyczkę, wklejając kod do nowego bloku, tak zrobiłem np z usunientym panelem użytkownika.

wlodekp.europa.pl
Pieka
Wooya napisał/a:
futter napisał/a:

Jestescie w wielkim bledzie. Poruszalem to na http://www.php-fu...ad_id=6053. Po prostu zarzadzanie infusionami dodaje do listy nie tylko infusiony ale i panele, ktorych nie idzie zainstalowac jako infusiony. Chyba logiczne? Jezeli chcecie, aby n liscie znajdowaly sie tylko infusiony zmodyfikujcie kod w pliku administration/infusions.php.

Linie 21 - 25 zasapcie tymi:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

I problem z glowy.

Swiete slowa!! Na bezmyslnosc nie ma rady... Panel, to jest TO :D
Dziekuje :)
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl