Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam.
Taka niedouczona jestem...przepraszam. To mój debiut w dziedzinie PHP. Chyba niezbyt udany.
Na forum nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie dlatego
proszę o informację, co oznacza komunikat, który wyświetla się po otwarciu mojej strony (po wczesniejszym wykonaniu wszystkich czynnosci instalacyjnych z "elementarza" Warning: main(fusion_core.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dealer/main/pkg/p2mikolow/web/html/index.php on line 13
Fatal error: main(): Failed opening required 'fusion_core.php' (include_path='.:/usr/lib/php' in /home/dealer/main/pkg/p2mikolow/web/html/index.php on line 13
Witam! Żeby tak zaraz 'niedouczona'... kazdy przecież od czegoś zaczyna, prawda? Witam tym bardziej, ze Płeć Piękna na stronach dotyczących CMS-ów to wielka rzadkość!
Możesz podac nam informacje, jaką wersję PHP Fusion próbowałas instalować? z tego co widać jakbyś nie miała tego pliku fusion_core.php na serwerze, lub masz błąd w tym pliku. Najważniejsze - podaj nam wersję którą instalowałaś? a dodatkowo: prawdopodobnie wrzuciłaś na serwer cały katalog 'html', a trzeba było wrzucić na serwer ZAWARTOŚĆ tego katalogu.
I podaj nam link do strony, tak zawsze łatwiej pomóc.