Zobacz temat
Master Ads Panel i Revision
|
|
pruff |
Dodany dnia 22.01.2008 12:42:17
|
Przedszkolak Postów: 8 Data rejestracji: 31.03.2006 15:44 |
Witam mam kolejny problem, chciałby umieścić jakiś fleszowy [lecz niekoniecznie] rotator zdjęć [w moim przydatku zdjęć które są donośnikami do poszczególnych działów]. Tylko że jest jeden szkopuł, byłbym bardzo wdzięczny jak nie byłby to zwykł rotator, ale przejścia między kolejnymi zdjęciami odbywały się w jakiś ciekawy sposób. Moim pretendentem i głównym wzorcem jest joemonster.org i ich :: Nowości Monster Galerii, czyli jak najbardziej "rozkminione" motywy bąbelki/szachownica itd. Z góry dzięki za pomoc. A i zaznaczę że skorzystałem z szukajki ;d A i wydaje mi sie że ten dział jest odpowiedni do mojej prośby. //EDIT Dobra już zrezygnowałem ze zbytnich urozmaiceń i wybrałem do mojej strony Master Ads Panel w wersji 1.0.0 [acha i jak nie podałem adresu strony to on kbs.slupsk.pl ]. I teraz mam problem, wszystko ładnie, pięknie - zainstalowałem i działa ale mam bardzo ale to bardzo duży problem z umieszczeniem go po prawej stronie od logo forum. Przeszukałem forum i znalazłem kilka tematów na ten temat ale moja skórka jest tyle dziwna że sam nie wiem o co tam chodzi [najważniejsze że działa]. Nazwa Thema Revision. I sorry ogólnie, że nie pisze tego w istniejącym temacie, ale mój też już powstał już i wytłumaczyłem w nim parę istotnych argumentów. o to czarodziejskie zaklęcie: i kawałek kodu strony: I proszę o ponowne przeniesienie tematu do odpowiedniego działu. co nikt mi nie pomoże? PW od moderatora:
Edytowane przez pruff dnia 23.01.2008 21:21:12 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 11:38:34
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |