ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 28

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Niesamowity hosting - co o tym sądzicie
bartek124
http://hosting.pr...nalnie.pl/

http://aukcje.wos...tem=148562

To nie są reklamy, to coś co mnie bardzo zadziwiło.

Proszę o opinie Wszystkich.
Według mnie to jakaś bajka.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 06:45:57
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
arkadiusz_18
Ta strona to tylko ref do hostingu nazywającego się dreamhost.com. Ogólnie jest tam tak jak jest napisane. Firma jest bardzo duża, serwery w stanach. Ale jak dla mnie nadaje sie tylko pod download (ze względu na transfer). Bazy na osobnych serwerach, co dla mnie jest dużą wadą przy pingach jakie mamy do USA. Płatności tylko kartą w dolarach Wink a że dolar co raz tańszy to się w miarę opłaca. Pod małe strony się nadaje Smile Przy dużych odciążeniach nie wywalają i nie blokują strony tylko straszą Cie meilamiPfft Jak chcesz ryzykuj zakup tam, ale jak dla mnie serwery są jak w godaddy.com - nadają się tylko pod download Smile Jeszcze jedno fajne w tej cenie dają ssh co bardzo ułatwia korzystanie z tego hostingu Smile

Pozdrowienia

PS: O ile się nie mylę płatność z góry na cały rok..

Gander
To chyba ściema?

Wydaje mi się że "Promo Code" nie jest kodem promocyjnym tylko kodem identyfikacyjnym użytkownika, który polecił ten hosting...? Mogę się mylić, ale ja bardzo ostrożnie podchodzę do takich "promocji"...

Promo Code or email of who referred you: [_____________]

Using a promo code waives the right to say who referred you.

Edytowane przez Gander dnia 02.01.2008 22:06:13

gander.solutions
Pieka
arkadiusz_18 napisał/a:
..Przy dużych odciążeniach nie wywalają i nie blokują strony tylko straszą Cie meilamiPfft..

Naczytalem sie sporo szukajac hostingu dla nas i wiem jedno, czesto nawet maile nie przychodza, po prostu konto jest blokowane lub likwidowane.
Nie mam na mysli konkretnie tego hostingu, ale ogolnie.
Warto dokladnie przeczytac regulamin danej uslugi, zeby pozniej nie rozpaczac.
Wezcie pod uwage pingi do USA Wink

Gander napisał/a:
..Wydaje mi się że "Promo Code" nie jest kodem promocyjnym tylko kodem identyfikacyjnym użytkownika, który polecił ten hosting...? Mogę się mylić, ale ja bardzo ostrożnie podchodzę do takich "promocji"...

Pomyslalem dokladnie to samo.
Nie ma czegos takiego jak "Super Okazja"..
Edytowane przez Pieka dnia 02.01.2008 22:15:32
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
arkadiusz_18
Za takiego refa użytkownik polecający ma tańszy swój hosting... a hosting serio istnieje i działa jest jednym z większych w stanach Smile

Pieka
arkadiusz_18 napisał/a:
Za takiego refa użytkownik polecający ma tańszy swój hosting... a hosting serio istnieje i działa jest jednym z większych w stanach Smile

Dreamhost jak najbardziej istnieje, tego nikt nie neguje, tylko wczytaj sie w regulamin kont.
Watpliwosci budzi "bezinteresownosc" rodzimego przedstawiciela.
Piszemy, co myslimy, a nie jak jest, to spora roznica!
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
arkadiusz_18
Co do myślenie to w pełni się z tobą zgadzam bardzo wątpię w to że to bezinteresowne rozdawanie kont za takie pieniądze.. Ale to nic nowego kiedyś na allegro sprzedawali domeny.info, które ovh swego czasu dawało za darmo. Zachowanie tego człowieka budzi głębokie podejrzenia ok Wink

Sorry z OT.

kraski1
Pozwólcie że się wypowiem ponieważ miałem dużo związanie z dreamhostem. A więc tak:

- Jest to hosting który udostępnia znane nam google.com
- Dostajesz darmową domenę .com
- Mój klan w day of defeat source miał ten hosting, cholernie szybki
- Promo kod to tylko skrót od Promotion którą oferuje nam dreamhost, po tym roku czy 2 będziesz musiał normalnie płacić czyli tam te 114dolarów na rok itp.
- Google to google nikt ich nie przebije.
- To wszystko to nie jest ściema jak mieliśmy ten hosting to od razu domena miała pozycje w google itp. proponuje tą stronę dać na ten hosting Smile
Edytowane przez kraski1 dnia 03.01.2008 00:12:40

ICEK
Ja tam jestem na wszelkiego rodzaju promocje strasznie uczulony i osobiście wolę sprawdzone rzeczy i pewne niż takie, przez które potem mamy pełno "niespodzianek" Pfft
Edytowane przez ICEK dnia 03.01.2008 14:54:57

www.modlinski.net
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl