ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 39

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Czarny`s blog (czarny.prophp.org).
czarny_
Witam wszystkich Smile

Chciałem pochwalić się Wam nową odsłoną swojego bloga, połączonego z portfolio i prosić o ocenę.

Ostatnio go nieco zaniedbałem, na parę tygodni, lecz grupa moich miłośników prosiła o napisanie jakiejś notki Wink . Postanowiłem, więc poszukać jakiegoś lepszego serwerka niż był. Powiedzmy, że znalazłem... I zabrałem się za modernizację Smile Dziś skończyłem Pfft

Na stronie obok pamiętnika można zobaczyć informacje o szeregu serwisów jakie prowadzę i dowiedzieć się czegoś o mnie.
Od razu zaznaczam, nie jest to reklama moich umiejętności i nie mam czasu na zlecenia poza pomocą przy Polskim Supporcie PF.

Podaję adres strony http://www.czarny...

Jeszcze jedna prośba, nie mówcie o reklamach (ja ani jednej nie dodawałem)... - darmowy hosting

Dziękuję Smile
Nie chcesz, to nie odpowiadaj!

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 02:32:06
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
ICEK
+ pomysł
+ statystyki Grin
+ zawziętość Pfft

Moim zdaniem to ogólnie fajny pomysł na prowadzenie swojego bloga ;-) Szkoda, że tak mało tam się dzieje, ale wierze, że nadrobisz i rozbudujesz :-)

Pozdrawiam :-)

www.modlinski.net
czarny_
Dzięki za opinię Smile

ICEK napisał :
Moim zdaniem to ogólnie fajny pomysł na prowadzenie swojego bloga ;-) Szkoda, że tak mało tam się dzieje, ale wierze, że nadrobisz i rozbudujesz :-)

O nic więcej nie chodziło, pamiętnik, trochę o mnie.
Takie gniazdko w sieci z kawałkiem mnie, zbierające wszystko co zrobiłem do tej pory Smile

piterus
czarny_ napisał/a:
Takie gniazdko w sieci z kawałkiem mnie, zbierające wszystko co zrobiłem do tej pory Smile

Hmm... Powinieneś bardziej precyzować co masz w tym gniazdku... Bo po tej wypowiedzi strach wchodzić... Gorzej niż na Oczyszczalni Pfft
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

czarny_
piterus napisał :
Hmm... Powinieneś bardziej precyzować co masz w tym gniazdku... Bo po tej wypowiedzi strach wchodzić... Gorzej niż na Oczyszczalni Pfft

Czepiasz się Smile To była przenośnia Pfft A bynajmniej miało to być tak odebrane.

piterus
czarny_ napisał/a:
Czepiasz się Smile

Ktoś musi...

czarny_ napisał/a:
To była przenośnia Pfft

Wiem, wiem... Wykorzystując alegorię, można dużo osiągnąć

czarny_ napisał/a:
A bynajmniej miało to być tak odebrane.

Dobrze, że umiem wyłuskać z tekstu choć trochę myśli autora... Pfft

Panowie, nie róbcie off topa - Milka
Edytowane przez Milka dnia 31.12.2007 20:24:39
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

polven26
Zmień hosta! Poza tym fajnie, niezły theme.
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

jantom
Chodzi wolniej niż poprzednio :D Teraz przeszło to w stan ciężarnej słonicy będącej na kacu gigancie.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
Zniszczyło mnie doszczętnie... Chyba zbyt staromodny jestem - o ile styl wielbłądzi sprawdza się przy pisaniu kodu, zafundowanie takich jazd z wielkością czcionki wywołuje u mnie odruch wymiotny.

Po za tym zdarzają Ci się literówki, urwane/zmienione w trakcie pisania myśli (mówię o portfolio). Może i tu moje dziwne odczucia estetyczne się odzywają, ale jak masz ochotę się pochwalić delikatną niechlujnością, to w/w usterki są ok.

W sumie to blog, więc treści nie komentuję, mogę co najwyżej sposób jej przedstawienia, co niniejszym uczyniłem.
Edytowane przez jantom dnia 01.01.2008 16:56:04

http://jantom.info
czarny_
polven26 napisał :
Zmień hosta!

Płatnego nie wykupie a darmowe jak widzisz, łapie się każdego.
Dzięki za ocenę.

jantom napisał :
Chodzi wolniej niż poprzednio

Tak wiem, ale OVH potrafiło nie wczytać strony w ogóle.
Wiem serwer najlepiej nie dobrałem. Zwłaszcza, gdy zobaczyłem te reklamy...

Zniszczyło mnie doszczętnie... Chyba zbyt staromodny jestem - o ile styl wielbłądzi sprawdza się przy pisaniu kodu, zafundowanie takich jazd z wielkością czcionki wywołuje u mnie odruch wymiotny

Chyba photoblogów nie widziałeś Pfft A tak na serio. Wiem, że jest to ciężko strawne.
Aczkolwiek dla mnie wygląda ładnie... a bynajmniej wyglądało Smile

Po za tym zdarzają Ci się literówki, urwane/zmienione w trakcie pisania myśli (mówię o portfolio). Może i tu moje dziwne odczucia estetyczne się odzywają, ale jak masz ochotę się pochwalić delikatną niechlujnością, to w/w usterki są ok.

Nie takiej ochoty nie miałem Smile Aczkolwiek tekst portfolio faktycznie jest do poprawienia. Za mną sprawdzała tylko jedna osoba.

co niniejszym uczyniłem

Dziękuję Ci serdecznie Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl