Zobacz temat
Czarny`s blog (czarny.prophp.org).
|
|
czarny_ |
Dodany dnia 31.12.2007 17:59:27
|
Bywalec Postów: 538 Data rejestracji: 13.01.2007 12:04 |
Witam wszystkich Chciałem pochwalić się Wam nową odsłoną swojego bloga, połączonego z portfolio i prosić o ocenę. Ostatnio go nieco zaniedbałem, na parę tygodni, lecz grupa moich miłośników prosiła o napisanie jakiejś notki . Postanowiłem, więc poszukać jakiegoś lepszego serwerka niż był. Powiedzmy, że znalazłem... I zabrałem się za modernizację Dziś skończyłem Na stronie obok pamiętnika można zobaczyć informacje o szeregu serwisów jakie prowadzę i dowiedzieć się czegoś o mnie. Od razu zaznaczam, nie jest to reklama moich umiejętności i nie mam czasu na zlecenia poza pomocą przy Polskim Supporcie PF. Podaję adres strony http://www.czarny... Jeszcze jedna prośba, nie mówcie o reklamach (ja ani jednej nie dodawałem)... - darmowy hosting Dziękuję Nie chcesz, to nie odpowiadaj! |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 02:32:06
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
ICEK |
Dodany dnia 31.12.2007 19:15:41
|
Bywalec Postów: 658 Pomógł: 27 Data rejestracji: 22.09.2007 08:29 |
+ pomysł + statystyki + zawziętość Moim zdaniem to ogólnie fajny pomysł na prowadzenie swojego bloga ;-) Szkoda, że tak mało tam się dzieje, ale wierze, że nadrobisz i rozbudujesz :-) Pozdrawiam :-) |
|
|
czarny_ |
Dodany dnia 31.12.2007 19:26:10
|
Dzięki za opinię ICEK napisał : Moim zdaniem to ogólnie fajny pomysł na prowadzenie swojego bloga ;-) Szkoda, że tak mało tam się dzieje, ale wierze, że nadrobisz i rozbudujesz :-) O nic więcej nie chodziło, pamiętnik, trochę o mnie. Takie gniazdko w sieci z kawałkiem mnie, zbierające wszystko co zrobiłem do tej pory Nie chcesz, to nie odpowiadaj! |
|
|
piterus |
Dodany dnia 31.12.2007 19:34:02
|
Bywalec Postów: 490 Pomógł: 33 v7.02.07 Data rejestracji: 19.12.2005 09:29 |
czarny_ napisał/a: Takie gniazdko w sieci z kawałkiem mnie, zbierające wszystko co zrobiłem do tej pory Hmm... Powinieneś bardziej precyzować co masz w tym gniazdku... Bo po tej wypowiedzi strach wchodzić... Gorzej niż na Oczyszczalni Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...
|
|
|
czarny_ |
Dodany dnia 31.12.2007 19:37:36
|
piterus napisał : Hmm... Powinieneś bardziej precyzować co masz w tym gniazdku... Bo po tej wypowiedzi strach wchodzić... Gorzej niż na Oczyszczalni Czepiasz się To była przenośnia A bynajmniej miało to być tak odebrane. Nie chcesz, to nie odpowiadaj! |
|
|
piterus |
Dodany dnia 31.12.2007 20:20:43
|
Bywalec Postów: 490 Pomógł: 33 v7.02.07 Data rejestracji: 19.12.2005 09:29 |
czarny_ napisał/a: Czepiasz się Ktoś musi... czarny_ napisał/a: To była przenośnia Wiem, wiem... Wykorzystując alegorię, można dużo osiągnąć czarny_ napisał/a: A bynajmniej miało to być tak odebrane. Dobrze, że umiem wyłuskać z tekstu choć trochę myśli autora... Panowie, nie róbcie off topa - Milka Edytowane przez Milka dnia 31.12.2007 20:24:39 Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...
|
|
|
polven26 |
Dodany dnia 01.01.2008 16:14:26
|
Bywalec Postów: 401 Pomógł: 1 Data rejestracji: 03.04.2007 16:26 |
Zmień hosta! Poza tym fajnie, niezły theme.
Rails > Frameworki > PHP-Fusion
|
|
|
jantom |
Dodany dnia 01.01.2008 16:46:30
|
Weteran Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Chodzi wolniej niż poprzednio :D Teraz przeszło to w stan ciężarnej słonicy będącej na kacu gigancie. Zniszczyło mnie doszczętnie... Chyba zbyt staromodny jestem - o ile styl wielbłądzi sprawdza się przy pisaniu kodu, zafundowanie takich jazd z wielkością czcionki wywołuje u mnie odruch wymiotny. Po za tym zdarzają Ci się literówki, urwane/zmienione w trakcie pisania myśli (mówię o portfolio). Może i tu moje dziwne odczucia estetyczne się odzywają, ale jak masz ochotę się pochwalić delikatną niechlujnością, to w/w usterki są ok. W sumie to blog, więc treści nie komentuję, mogę co najwyżej sposób jej przedstawienia, co niniejszym uczyniłem. Edytowane przez jantom dnia 01.01.2008 16:56:04 |
|
|
czarny_ |
Dodany dnia 01.01.2008 17:06:23
|
polven26 napisał : Zmień hosta! Płatnego nie wykupie a darmowe jak widzisz, łapie się każdego. Dzięki za ocenę. jantom napisał : Chodzi wolniej niż poprzednio Tak wiem, ale OVH potrafiło nie wczytać strony w ogóle. Wiem serwer najlepiej nie dobrałem. Zwłaszcza, gdy zobaczyłem te reklamy... Zniszczyło mnie doszczętnie... Chyba zbyt staromodny jestem - o ile styl wielbłądzi sprawdza się przy pisaniu kodu, zafundowanie takich jazd z wielkością czcionki wywołuje u mnie odruch wymiotny Chyba photoblogów nie widziałeś A tak na serio. Wiem, że jest to ciężko strawne. Aczkolwiek dla mnie wygląda ładnie... a bynajmniej wyglądało Po za tym zdarzają Ci się literówki, urwane/zmienione w trakcie pisania myśli (mówię o portfolio). Może i tu moje dziwne odczucia estetyczne się odzywają, ale jak masz ochotę się pochwalić delikatną niechlujnością, to w/w usterki są ok. Nie takiej ochoty nie miałem Aczkolwiek tekst portfolio faktycznie jest do poprawienia. Za mną sprawdzała tylko jedna osoba. co niniejszym uczyniłem Dziękuję Ci serdecznie Nie chcesz, to nie odpowiadaj! |
|
Przejdź do forum: |