ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 41

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Conix Portfolio
conix
Witam,
Chciałbym przedstawić swoją wizytówkę w sieci:
www.conix.lua.pl
Strona stoi już długo, jednak jakoś nigdy nie chciało mi sie jej reklamować, a to dzieki niej doorbiłem sie nowej karty graficznej. Prosze o subiektywną ocenkę Smile
Edytowane przez Pieka dnia 30.12.2007 23:15:33

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 03:14:41
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
MeTeo
Słabo się cenisz... Myślę, że poświęcony czas na coś jest więcej wart, biorąc pod uwagę, że nie każdy to umie. Nie mówię by brać jak profesjonalne studia lecz min. 50 zł od thema... Jest to poświęcania swojego wolnego czasu, zlecenie czyli więcej warte... a tak to nawet nie wychodzi 5 zł za godzinę Wink

Portfolia nie skomentuje, bo szczerze mówiąc jest to zwykła strona html zrobiona na szybko...

Pozdrawiam

adminik
1/10

-serwer
-domena
-wygląd
-oferta bardzo słaba
-kod portfolio

tj.:
a )meta.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

b )Ogólny nieład w kodzie.
c )Sam html.

Ogólnie od tego typu stron zaczyna się przygodę z webmasterką a nie robi jako portfolio.
Edytowane przez adminik dnia 30.12.2007 23:45:13

memht.pl
Piotrek
Zajmujesz się tworzeniem szablonów, a strona wygląda jakbyś zaczynał przygodę z www.

Wygląd tragiczny, myślę, że źle robisz pisząc, że strony które zrobiłeś już nie istnieją. To zła reklama dla Ciebie.

Szkoda, że nie ma żadnych Twoich prac.

Poza tym, umieszczasz swoją datę urodzenia i ceny... Uważaj.

Powodzenia Smile
Edytowane przez Piotrek dnia 30.12.2007 23:57:07

Johny
A użyłeś tam chociaż css? Bo mnie to wygląda na czysty html (tabelki Grin). I jakiś tam top... Menu- link i <hr>, link i <hr>... ja bym od Ciebie strony nie kupił. Pozdrawiam Pfft

www.dobre-filmy.pl
conix
Bo ta strona byla robiona gdy zaczynałem przygodę z html'em. W tak prostej stronie nie widze potrzeby uzywania css.

P.S Własnie zaczełem prace nad wersją FLASH Smile
O ile dobrze pamiętam ta strona jest pierwsza ktora napisałem samodzielnie xD
Edytowane przez conix dnia 31.12.2007 00:36:49

adminik
W tak prostej stronie nie widze potrzeby uzywania css.

Ciężko ci będzie zostać webmasterem z takim rozumowaniem.

memht.pl
Johny
Przecież portfolio świadczy o tym co Ty potrafisz. Lepiej już mogłeś go w ogóle nie wsadzać na serwer Wink. Teraz na stronach liczy się w większości ich wygląd, a era tabelek już dawno minęła choć imho nie powinno jej w ogóle być, ale cóż ; D. Pozdrawiam! Pfft

www.dobre-filmy.pl
adminik
off top:
@Johny ja dalej na tabelkach siedzę chyba że muszę albo prościej jest w danym projekcie tak to przesiadam się na divyWink

memht.pl
polven26
Bo ta strona byla robiona gdy zaczynałem przygodę z html'em. W tak prostej stronie nie widze potrzeby uzywania css.

Lol, nie widzę potrzeby...

Zrób nową stronę, to portfolio jest tragiczne. Ma zachęcać klienta do zlecenia czegoś, a nie go odstraszać.
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

conix
Jak wyzej napisałem robie nowa wersje zarowno w formacie HTML+CSS jak i FLASH, lecz teraz dostałem pierwsze zlecenie xDDD

Piotrek
conix napisał/a:
Jak wyzej napisałem robie nowa wersje zarowno w formacie HTML+CSS jak i FLASH, lecz teraz dostałem pierwsze zlecenie xDDD

Radzę Ci zrobić coś porządnego i wtedy się pochwalić hehe. Smile

kamil000
Odświeżam temat, jako iż na http://www.conix.... jest nowa wersja portfolio.
Edytowane przez jantom dnia 02.03.2008 22:43:58

Lukiqq
Dostałeś bana na conixa to założyłes kamil000 Smile A co do strony to ja pasji tam nie widzę, projekt graficzny leży i prosi o pomste.
strzelec.png
itvortal.avx.pl - A taka sobie moja strona :]
Pomoc na GG wyłącznie dla nieco wtajemniczonych, podstawowe HowTo znajduje się na forum.

itvortal.avx.pl
kamil000
Bana dostałem za multikonto. Wcześniej miałem tu konto kamil000, ale potem założyłem nowe: conix i dostałem bana.
Tylko dlatego ze niema opcji osuń konto na tym pięknym supporcie...

bartek124
Taa i co jeszcze? Usuwanie tematów swoich, usuwanie komentarzy swoich? Może jeszcze samowolka kompletna? Nie pasi Ci temat to go sam usuwasz nie będąc modem tak? Słuchaj masz mieć jedno konto i tylko jedno! Nikt nie będzie robił takich skryptów tylko dlatego że ktoś se 2 konta założył. Jest to wyraźnie zabronione - złamałeś regulamin = ban.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
adminik
Małe dzieci robią lepsze portfolia w pieluchy... xD

memht.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl