ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 41

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Last Chaos mmorpg
Drakoo
witam
Serdecznie zapraszam na strone o last chaos www.lastchaos.pev.pl
Strona istnieje od niedawna daltego zalezy mi na jej Reklamie Smile chce stworzyc serwis typu tibia.pl ,aby pomagal polakom i zachecal ich do gry Smile,przydala by sie pomoc chetnie przyjme administratorow (PW domnie) Chetnych zapraszam do rejestracji jest mozliwosc dodawania poradnikow itp. mozna pisac co by jeszcze trzeba bylo dodac Wink Serdecznie zapraszam Smile

www.lastchaos.pev.pl

pozdrawiam
lastchaos.pev.pl

PS:CHETNIE WYMIENIE SIE BUTTONEM!!!!!!!!
Edytowane przez Drakoo dnia 31.12.2007 13:15:34

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 02:33:19
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Johny
No strona ma szanse bo chyba niema innego konkretnego (polskiego oczywiście) serwisu o tej grze... Co do strony- theme tu zupełnie nie pasuje. Masz stronę o konkretnej tematyce więc masz duże pole do popisu jeżeli chodzi o grafikę. Jak na początek dość dużo informacji, więc nie jest źle Wink.

Co do gry to jest fajna... Wiem co mówię bo w nią grałem jakoś w wakacje. Miałem tego kolesia co może przywoływać summony (tego ognistego lisa, elfa łucznika itp.). Chyba 20lvl Wink Może jeszcze zagram Pfft

www.dobre-filmy.pl
Drakoo
Dzięki za rady, strona dopiero startuje ma kilka dni wiec na początek musiałem dać jakiś them ;P Zrobiłem stronę przez święta, wiec nie było już czasu na zrobienie swojej skorki. Ale się tym zajmę, dodatkowo postaram się coś pokombinować we Flashu Wink. Jeśli wszystko pójdzie Zgodnie z planem Smile wykupie sobie jakąś domene, w przyszłości serwer Smile. Nad strona dalej Pracuje, Chętnie wymienię się linkiem czy Buttonem Smile Bądź Banerem Wink

Gra jest świetna, ma doskonała grafikę, miło spędza sie nad nią czas. Lecz jednym minusem jest to ze wszystko jest po angielsku co moze dla niektórych stanowić problem, dlatego postanowiłem zrobić tą stronęWink

//Staraj się przecinki stawiać po wyrazie, nie przed. Poprawiłem - Piotrek
Edytowane przez Piotrek dnia 31.12.2007 13:29:31

polven26
Theme darmowy ale niezły, dużo treści, brak domeny.

Generalnie jest nieźle... Zacznij pozycjonować tę stronę. 7/10 i powowdzenia
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

bartek124
No wiesz strona może wypalić. Ale nie musi. Popracuj nad ortografią, ale nie tylko dla strony, tylko wogóle, na przyszłość Smile . Oglądałem stronę w 2 przeglądarkach, i nie dopatrzyłem się poprawnej stopki. Może mnie oświecisz w tej sprawie?
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Drakoo
Co rozumiesz przez "Poprawna Stopkę" ?? Theme Tak jak był ściągnięty tak zainstalowany ,nic nie zmieniałem...

//Edit:
Z skórką ogólnie jest coś nie tak... Muszę ją zmienić!! Wink
Edytowane przez Drakoo dnia 31.12.2007 15:52:58

bartek124
http://www.php-fu...page_id=23

Sorki, ale na stronie jest stopka. mój Kaspersky jakoś to blokował Smile. Sorki

Edytowane przez bartek124 dnia 31.12.2007 19:01:56
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Qbol
Jak dla mnie strona prezentuje sie w miare dobrze. Nad trescią musisz jeszcze dużo popracować. Co do thema to zmień go jak najszybciej bo u mnie się zacina niewiem jak u innych. Brakuje mi jeszcze na twojej stronie screenshotów bo ja chętnie bym sobie zagrał w tą grę ale niewiem jak stoi ona pod względem grafiki. Jeśli jesteś chętny wymienić się reklamą jestem w stanie wyjść Ci na przeciw pisz na gg 9507554

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl