ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 27

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Modyfikacja całego PHP-Fusion
Proces44
Witam

jestem tu nowy więc nie bijcie mnie za mocno Grin

Mam pewien problem. Stawiam serwis na jakimś cms. Kolega polecił mi abym postawił ten sajt na phpfusion. wszystko widzę fajne ale no właśnie.

Potrzebuję by mój serwis miał nast. zabezpieczenia:

-wyłączony PPM,
-wyłączone zaznaczanie tekstu(żeby nie było ctrl+c)
-zabezpieczenie przed kopiowaniem
-zabezpieczenie przed programami typu teleport pro i inne offline explorery,
-ukrycie kodu źródłowego.

Potrzebuję takich właśnie modyfikacji.

koncepcja jest taka : będzie to największa strona z tracklistami z całego świata ( mam ich ponad 5000 na dysku np. wszystkie sety A state of Trance Armina van buurena -203 sety a to tylko jeden z wielu, którzy będą na tej stronie). Dlatego chcę zrobić stronę, z której mi nic nie będą kopiować, przegrywać ściągać. Ma to być baza tracklist i tyle. zarys już mniej więcej mam teraz tylko wykonanie ale tym się zajmę potem. najpierw postawię stronke na krasnalu w domu a potem przeniosę ją na serwer. napewno będę potrzebował serwera z mysql i to jest najgorszy problem bo chodzi o free hosting ale inny niż ten głupi lycos - banner na pół strony nie i nie zawsze da się go wywalić.

a może Wy macie jakiś hosting za free z mysql i żeby było z 50 mb na serwerku miejsca ?
i jaki cms polecacie - taki żeby dało się go zabezpieczyć tak jak chcę ?
Ciekaw jestem co mi zaproponujecie.

Jeśli możecie to podajcie bezpośrednie linki do tych zabezpieczeń i do jakiegoś manuala, który powie mi jak je mam wrzucić na CMS-a nie rozwalając go doszczętnie.

Wielkie dzięki z góry dla wszystkich, którzy choć przeczytali moje plany Grin.
Pozdrawiam Proces44

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 05:39:42
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Dytryk_z_Bern
Z tego co widzę więkoszość Twoich oczekiwań wiąże się z niemożliwością podejrzenia kodu strony... cms jest w php więc nie masz co się martwić i tak przeglądarka widzi tylko wynik pokazny przez serwer (mozesz moeć źle skonfigurowny serw i wtedy może byc gorzej, ale to rzadkość). Zabezpieczenie przed kopiowaniem - mozesz sobie wstawić JavaScript - ale jeśli ktoś inteligentny to i tak ominie...
Darmowy serwer - myślisz o poważnej stronie? Nie polecam... jest dużo taniego i dobrego hostingu - patrz www.netlook.pl Wink
Pozdrawiam.
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing

http://www.rzasnia.net
Proces44
no tak
znalazłem już gotowe java scripty tylko nie wiem gdzie mam je umieścić w cmsie - w którym miejscu bo nie znam się na php..

blokada ppm
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

no select text
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i nie wiem poprostu gdzie je zaaplikować i jak zabezpieczyć stronę przed shitami typu teleport pro.
chce zobaczyć jakie będzie zainteresowanie stroną. jak słabe to po co inwestować kase w hosting jak mozna na za free ja trzymać w necie.

Alarmus
Poczytaj tutaj może da Ci to coś do przemyślenia.
To co podałeś wyżej dodajesz oczywiście w pliku theme.php

http://gadu.ok.9x.pl
Proces44
dzięki wielkie.

ramzespp
Blokowanie choćby prawego przycisku myszy jest nie na miejscu. Zostaw to w spokoju, bo zablokowany przycisk prawy jest wkurzający. BARDZO.

Riklaunim
nie da się zablokować kopiowania strony wynikowej Smile

http://www.cms.rk.edu.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl