ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 22

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Mod ligi piłkarskiej
Spaik
Witam. Kiedys na tym forum zostało poruszone cos zwiazanego z liga pilkarska. A mianowicie byl to mod php-fusion ktory wyswietlal aktualna tabele, wyniki kolejki jak i poprzednich kolejek oraz mecze ktore zostana rozegrana w najblizszej kolejce. Niestety nie pamietam jak ten mod sie nazywal. Przeszukiwalem forum lecz niestety nie znalazlem nic. Wiem do tego ze ten mod byl w jezyku niemieckim. Jezeli ktos wie cos o tym niech napisze w tym temacie.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Milka 22.12 - 11:14

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 10:29:58
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
No to pociągnijmy do końca, w tym dziale zamieszczamy skrypt i pracujemy nad jego modyfikacją.
Natomiast sądzę do Twojej dyspozycji jest:
Propozycję użytkowników bądź zlecenie praca i wszystkie uwarunkowania tych działów.

wlodekp.europa.pl
Spaik
Hmm To Milka przeniosla tutaj ten temat Wink Wiec niech juz zostanie i moze ktos sie znajdzie kto wie co to byl za mod.

A Ty kolego uważaj na siebie i zacznij przestrzegać regulamin, bo inaczej porozmawiamy - Milka
Edytowane przez Milka dnia 22.12.2007 11:57:10

Krzysiek92
Właśnie poszukuję tej wtyczki Wink . Tzn. właśnie nie wiem, czy tej, bo Spaik trochę nieprecyzyjnie się wyraził. Chodzi mi o taką modyfikację, aby móc na stronie umieścić panel(e) typu "najbliższy mecz" i "ostatni mecz". Coś jak np. TUTAJ po prawej (tylko nie urwijcie mi głowy za link Wink Nie wiedziałem, jak wytłumaczyć o co mi chodzi Smile ). Istnieje w ogóle taki mod?
Edytowane przez Krzysiek92 dnia 29.12.2007 23:28:38

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl