ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Data w "Pozostałe newsy"
GTW
Witam
Znalazłem takie coś w sieci:
i9.tinypic.com/7y3388w.jpg

Chodzi mi o datę przy tych pozostałych newsach.
Czy mógłby ktoś podać mi link do tematu wyjaśniającego jak to uczynić, bądź napisać w tym temacie jak to zrobić ??
I jeszcze jeśli ktoś wie to prosiłbym o napisanie jak dodać >>Archiwum<< - to pod pozostałymi newsami ??
Z góry dzięki
Pozdrawiam
Wojtek
Edytowane przez Milka dnia 19.12.2007 16:39:21
www.e-Poniatowa.pl - widzisz błędy ? chętnie przyjmę pomoc na PW - oczywiście $.
"Tu nie ma drogi Uzytkowniku demokracji, przykro mi..."

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 10:19:58
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Nie rozumiem, co chcesz? Tabelke widoczna na screenie, czy taki format daty?
Jesli format daty, to jest to standardowy skrocony format stosowany np. w shoutboxie.
Dla newsow bedzie to:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Pieka dnia 19.12.2007 12:40:28
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
GTW
Ja mam teraz tak:
i12.tinypic.com/6ywz0jn.jpg

Tak chodzi mi o tabelkę Smile A przy okazji i taki format daty i czasu Smile
Chodzi mi oto żeby wstawić datę i czas newsa Smile
Nie wiem gdzie to zmienić Sad
Edytowane przez Milka dnia 19.12.2007 17:09:40
www.e-Poniatowa.pl - widzisz błędy ? chętnie przyjmę pomoc na PW - oczywiście $.

Pieka
Nie wiem, ktorego skryptu uzywasz, ale zakladam, ze wersji poprawionej przez Grzesia.
Znajdz linie:

I zamien na:

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
GTW
Jeszcze tak dla pewności zapytam: w którym .php to zamienić? Smile
Pozdrawiam

MeTeo
W tym który odpowiada za wyświetlanie, a jeżeli jest to infusion to zapewne z końcówką *_panel.php.

Na przyszłość - coś Cię interesuje? Zobacz inne podstrony/pliki czy mają takowe rozwiązanie. Jeżeli mają logicznie przeszukaj kod... zobacz np.: co znajduje sie przed tą rzeczą, rzecz tą znajdź w kodzie a kawałem dalej będzie twój kod... Nawet próbuj metodą prób i błędów... Ale jeśli ty sie pytasz w jakim pliku nawet nie próbując cokolwiek robić... Moje ego by sobie na to nie pozwoliło by iść tak na łatwiznę... (sorry za OT)

Pozdrawiam a na przyszłość popracuj trochę sam, bo kod tego jest na wyciągnięcie ręki w większości podstron w fusionie...

GTW
MeTeo napisał/a:Ale jeśli ty sie pytasz w jakim pliku nawet nie próbując cokolwiek robić... Moje ego by sobie na to nie pozwoliło by iść tak na łatwiznę... (sorry za OT)

Pozdrawiam a na przyszłość popracuj trochę sam, bo kod tego jest na wyciągnięcie ręki w większości podstron w fusionie...

Pytając szukam cały czas. Musisz zrozumieć żółtodzioba. Rozumiem wasze rozgoryczenie, że się denerwujecie jak ktoś pyta jak daun o każdą rzecz, ale ja od pół roku mam do czynienie z "zabawą z PHP" i dopiero teraz zacząłęm sam na własną ręke (z Waszą świetną pomocą) coś zmieniać Smile A moje ego mówi, że jak coś nie wiesz to pytaj. Padło by moje ego jakbym nie zapytał i coś zj....ał na własną ręke Smile
Przyznam - za mało czytam forum i szukam rozwiązań, ale wychodzę też z założenia, że po to jest taki dział, żeby właśnie tu zapytać jeśli się czegoś nie wie Smile

Bez napinki Smile
Pozdrawiam
Wojciech - Totalny Żółtodziób w sprawach PHP

MeTeo
Mówisz mi, że szukasz skoro Pieka daje Ci gotowca, pisząc co masz podmienić a ty się pytasz
gdzie?

Notatnik w dłoń, kopiujesz 1 wpis Pieki, ctrl + F, wklejasz i dajesz "znajdź". Znajdujesz to podmieniasz drugim kodem. Ot logika nie znajomości...

P.S Sam jestem żółtodziobem ale staram się czegoś nauczyć i wykorzystywać moją obecną wiedzę...

GTW
Szukam i nie mogę znależć. Porażka. W infusion na 98% tego nie ma Sad

Pieka
GTW napisał/a:
Szukam i nie mogę znależć. Porażka. W infusion na 98% tego nie ma Sad

Pewnie, ze nie. U Ciebie jest to w pliku stalowcy.php Wink
Tak to jest jak ktos inny robi za Was strony..
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
GTW
Ogromne dzięki za pomoc Pieka Smile
Szkoda, że na forum nie ma opcji "pomógł" bo napewno Ci się należy Smile
Co do robienia przez kogoś za nas strony to masz w 100% racje. Przerabiał to człowiek, który ma do czynienia z HTMLem.

Jeszcze raz wielkie dzięki Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl