ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 29

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
EXTBoard (Extended Board)
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Podaje jedynie link do strony: Development Version
http://portal.wus...n/news.php
A czy ktoś skorzysta to jego sprawa.
Nadmienie tylko, że bazuje na 6.01.12

wlodekp.europa.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 21:30:55
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zezol
Mam to od przedwczoraj, tylko, że po polsku(nie ważne skądPfft) i sobie testuje. Cóż z tego, że forum ładne, fajne, ale za to trochę błędów ma. Więć na becie będą mieli co robić Wink.
wlodekp napisał/a:
Nadmienie tylko, że bazuje na 6.01.12

I właśnie to mnie martwi... Forum bazuje na z deczka starej wersji Fusiona, więc ony nie było jakiś problemów z tym związanych. Fajnie by było, gdyby można to jakoś zaktualizować.

Już chwilkę przygotowywuje stronkę klasową i nie wiem do końca które forum wybrać. Czy Fusionboard, czy właśnie ExtBoard. Ale wydaje mi się, że Fusionboard powinien wystarczyć. Ale trzeba będzie jeszcze pomyśleć.

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ja powiem tak teoretycznie i jako oglądacz forum i użytkownik nie posiadacz(tylko testowe) Fusionboard jest nie rozwojowe stanęło w miejscu natomiast ten projekt idzie dalej swoim tropem 12 deczko starsze, a co zmodyfikowano w 13 w forum.
Przy takim podejściu powinieneś cierpliwie czekać na v7 bo wszysko będzie do niego z deczka stare.
I na koniec jako samo forum najbardziej wyspecjalizowane jest bezwzględnie phpbb jednak brak mu pozostałych elementów portalowych Fusion.
I tych dwóch systemów nie ma, co porównywać, bo ich role są różne.
Jednak należy stwierdzić, że sekcja forum fusiona nabiera rumieńców i staje się coraz bardziej profesjonalna wzbogacona o wiele dobrych elementów które występowały tylko w wyspecjalizowanych systemach forum.
I być może trendy zaprezentowane w v7 zadowolą wybredniejszych użytkowników a z czasem także koneserów sekcji forum.
Wszyscy z cicha na to liczymy
Nie wiem czy wszyscy chociaż odnotowali podwójne kodowanie md5 od 12 z czym mogą się wiązać problemy wcześniejszych wersji nie forum ale.
Tyle dywagacji w oczekiwaniu na v7 a póki co działamy na tym co dostępne i najlepsze
Nie ma więc chyba sensu by beta zajmowała się tym projektem on pójdzie własnym torem rywalizacji z v7 co może jednemu i drugiemu przynieść korzyści.
I to by było na tyle moim zdaniem.
Edytowane przez wlodekp dnia 23.11.2007 20:45:29

wlodekp.europa.pl
zezol
Trochę późno, ale odpisze...
Z tą wersją (6.01.12), to się trochu zmyliłem. Pomieszało mi się numerkiem z owiele starszą wersją, więc dlatego tak się "przetraszyłem" Wink. A tyle co zostało zmienione w "13-stce" odnośnie forum, to chyba tyle co nic.

Pisałeś o v7, tak może i będzie to fajna sprawa, ale ja tyle czasu nie mam, żeby czekać na v7 Wink. Nie rozumiem, pisałeś, że wszystko do niego będzie starsze? Co konkretnie w tym przypadku - Fusionboard? No może i tak, bo jak już wspomniałeś, nie jest już rozwijane, więc w przyszłość idzie ExtBoard, nie Fusionboard. Tylko czy dla strony klasowej jest potrzebne "aż" ExtBoard? Czy może wystarczyć "tylko" Fusionboard? Tutaj dałeś mi trochę do myślenia z tym rozwojem forum. W tej kwestii będę musiał się troszkę zastanowić.

Słusznie też zauważyłeś, phpBB jest bardzo "przyjaznym" forum, ale tu chodzi o forum pod Fusiona, więc zostańmy przy temacie. Póki co, nie ma v7, i trzeba brać co jest, a na czekanie za bardzo nie ma czasu Wink, więc przychylność stoi raczej po stronie rozwojowego ExtBoard.

Sony
Przepraszam, że odkopuje stary temat, ale nie ma też sensu specjalnie zakładać nowego. Wink
Zauważyłem, że Lang TEAM ukończył już tłumaczenie moda - ExtBoard...
Możecie, gdzieś udostępnić polskie locale tego forum-moda? Grin

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl