Zobacz temat
Reklama przed wejściem w download
|
|
kilof |
Dodany dnia 16.11.2007 22:37:26
|
Przedszkolak Postów: 3 Data rejestracji: 16.11.2007 16:21 |
Witam. Mam pytanie. Czy jest możliwe zrobienie czegoś takiego: Przed wejściem do download trzeba kliknąć na reklame dajmy na to google Adsense i dopiero po kliknięciu uaktywania się link do wejścia w download. Forum poprzeglądałem, szukajki użyłem ale nic na temat nie znalazłem. Jeśli piszę w złym miejscu proszę o przeniesienie. Pozdrawiam |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 07:22:51
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Piotrek |
Dodany dnia 16.11.2007 22:40:42
|
Bywalec Postów: 999 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 26.01.2006 19:59 Złamana licencja |
kilof napisał/a: Witam. Mam pytanie. Czy jest możliwe zrobienie czegoś takiego: Przed wejściem do download trzeba kliknąć na reklame dajmy na to google Adsense i dopiero po kliknięciu uaktywania się link do wejścia w download. Forum poprzeglądałem, szukajki użyłem ale nic na temat nie znalazłem. Jeśli piszę w złym miejscu proszę o przeniesienie. Pozdrawiam Dajmy na to Adsense... A wiesz jak takie coś się nazywa? Nic innego jak łamanie regulaminu Google Adsense. Ale na temat, to chyba się nie da, żeby reklama mogła nas przekierować do download. (ale ponoć wszystko się da więc...). Poczytaj o okienkach pop-up. Edytowane przez Piotrek dnia 16.11.2007 22:43:16 |
|
Przejdź do forum: |