Zobacz temat
Zaawansowany formularz wymiany buttonów
|
|
qba88 |
Dodany dnia 29.10.2007 14:11:53
|
Początkujący Postów: 277 Pomógł: 14 v7.02.03 Data rejestracji: 14.08.2006 14:57 |
Otóż wpadłem na pomysl jak ułatwic wymianę buttonów miedzy naszym serwisem, a potencjalnego partnera. Otoz mona by to zrobic w formie forumlarza. Na pierwszej stronie były by napisane nasze wymagania co do wymiany i przy kazdym wymogu checkbox. Jesli zaznaczy wszytkie przenosi go na nastepna strone, jesli nie znznaczy chocby jednego pokaze sie informacja o niespelnainiu wymogów. Na drugiej stronie byly by pola imie i (niekoniecznie) nazwisko wlasciclea strony, nazwa stony, adres, email (jesli nie wypelni chocby jednego nie przeniesie go dalej), na nastepnej stronie "NA moja strone wkleje nastepujace banery/buttony" i nasze banery z buttonami wraz z kodami i przykadym checkbox z mozliwoscia zaznaczenia pasujacego mu banera/buttona (mozliwosc wielokrotnego wyboru ). Na ostatniej stronie miejsce na wklejenie swojego kodu jaki by chciał zebysmy wkleili na nasza strone. I na koniec podziekowanie za wspolprace, informacja o rozpatrzeniu zgloszenia itd, itp. Dane moglyby przychdzoic na maila lub mozna by cos zrobic w PA mysle ze bylby to fajny patent ulatwiajacy znacznie wymiane buttonow. Pytanie: czy da radę coś takiego zrobić? Z góry wielkie thx za jaką kolwiek pomoc PW od moderatora:
Jeśli Ci pomogłem, kliknij "Pomógł" |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 07:46:36
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |