Zobacz temat
Mam pare propozycji wtyczek odnośnie radia (konsole, staty itp.)
|
|
luki_35 |
Dodany dnia 25.10.2007 12:57:12
|
Początkujący Postów: 105 Data rejestracji: 02.09.2007 11:38 |
Jeżeli pisze nie w tym dziale co trzeba prosze o przeniesienie tematu... No więc...chciałbym aby ktoś zrobił pare wtyczek do php-fusion które by sie zdały na strone o radiu, potrzebuje: -statystyk (ilość słuchaczy,rekord słuchaczy, co treaz grane w radiu, oraz dj) -system pozdrowień (żeby można było wysyłać pozdrowienia a one na stronie były pokazywane jak tutaj: http://www.radiot...drowienia# z wysyłaniem pozdrowień i wyświetlaniem takim jak newsy na tej stronie. (konsola) -piosenka na życzenie (takie coś jak z pozdrowieniami, tylko żeby było można wpisać tyuł i autora piosenki i żeby to było wysłąne do prezentera.(konsola) -ramówka (nie jest takie pilne) -konsola konkursowa (czyli prezenter zadaje pytanie, a słuchacze w konsoli odpowiadają Wiem że mam wymagania duże ale co poradzić xD będzie super jak spełnicie chodziaż pare moich propozycji. PW od moderatora:
Edytowane przez luki_35 dnia 25.10.2007 20:40:34 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 07:33:19
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
adi |
Dodany dnia 26.10.2007 03:48:44
|
Bywalec Postów: 377 Pomógł: 42 v7.02.07 Data rejestracji: 18.03.2005 10:39 |
Witam nie chce się mądrzyć ale to wszystko co wypisałeś już jest kwestia chęci poszukania a z 2 strony to zwykłe skrypty radiowe to w czym problem php fuzion to cudowna sprawa ma masę możliwości polecam tylko taki ładny napis tu na tej witrynie o pięknej nazwie SZUKAJ no i troszkę inwencji pozdro dla wszystkich |
|
Przejdź do forum: |