ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 30

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
[PANEL] User Stat edit by MF
Marcus Fenix
Witam
Chciałem przedstawić panel User Stat edit by Marcus Fenix. Jest to ulepszona wersja panelu User Stat dostępnego w mods.

img204.imageshack.us/img204/426/userstatbymarcusfenixnf5.jpg

Instalacja jest bardzo prosta dodajemy nowy panel i wklejamy ponizszy kod:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

ix360.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 08:50:02
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrek
Tak na wstępie, mam nadzieję, że nie uważasz się za autora. Pamiętasz komu zawracałeś głowę na PW jak to zrobić?

Kod, który podałeś jest nieprawidłowy, bo zaczyna się od opensidex, a nie openside i nie wyświetla się.

Wkurza mnie to, że ktoś podaje się za autora modyfikacji, a sam tego nie umiał zrobić.
Edytowane przez Piotrek dnia 19.09.2007 18:19:35

Marcus Fenix
@Piotrek jest to panel User Stat edytowany przeze mnie i nie uważam się za autora kodu. Jedyne z czym pomogłeś mi zrobic to funkcję pokazującą ilość uzytkownikow online resztę zrobiłem sam. Zastosowałem funkcję opensidex aby panel był rozwijany ale mozna oczywiscie zmienic na openside. Myśle ze panel się komuś przyda gdyż zawiera w sobie wszystkie ważne funkcje statystyk użytkownika.

Jest to pierwsza modyfikacja jaką wykonałem i mysle ze sie udała Cool

pozdrawiamWink
Edytowane przez Marcus Fenix dnia 19.09.2007 18:42:43

ix360.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ja nie wnikam w szczegóły powiem jedno te statystyki bazują na odejmowaniu czasu i ich wskazania będą obarczone błędem.
Natomiast statystyki użytkownika by Slawekneo dostępne u Nas na forum bez poszukiwań za granicą bazują na rzeczywistym kalendarzu czasowym.
A jeśli już tak usilnie szukasz to chyba Ci umknęły, bo osobiście opublikowałem je także na beta fusion mods jako mod alfa(za zgodą autora).

wlodekp.europa.pl
czarny_
Ja dopowiem tylko tyle : skoro zmodyfikowałeś kod to nie masz prawa podawać się za autora ale za współautora. Gdybyś napisał coś sam to owszem. A widzę tu posklejanych parę wtyczek ładnie oddzielonych od siebie.
Nie chcesz, to nie odpowiadaj!

Piotrek
Nie, nie, nie. Kolega @Marcus Fenix nie napisał, że jest autorem Wink tylko że edytował więc dobrze napisał. Nie ma o czym gadać.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl