ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 37

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
3gmobile.pl - nowoczesny wortal telekomunikacyjny
michal89
Witajcie. prosiłbym o jak najbardziej subiektywne opinie na temat jednego z moich serwisów: www.3gmobile.pl
Strona nie jest jakoś zbytnio przepełniona artykułami, czy treścią, ale to z tego względu, że jest stosunkowo młoda, a ja nie mam zbyt dużo czasu na jego modernizację bo zdaję w tym roku maturę (życzcie mi szczęściaGrin). Tak przy okazji przydałoby mi się paru pomocników (więcej można przeczytac w newsie na stronie). Pozdrawiam i czekam na Wasze oceny.

www.3gmobile.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 02:48:03
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Andiv
Serwis mi się podoba, ładny top i dobrze dobrana kolorystyka. Choć czcionka newsów nieczytelna zbytnio.
Edytowane przez Andiv dnia 13.09.2007 18:24:38
userbar304758pz3.gif
Pomagam przy stronie, przerabiam skórki do php-fusion, oczywiście komercyjnie.
Wszedzie dobrze ale na 127.0.0.1 najlepiej xD
Na miły Bóg, życie nie po to tylko jest, by brać
Życie nie po to, by bezczynnie trwać
I aby żyć siebie samego trzeba dać

Piotrek
8/10

+ theme
+ logo
+ baza telefonów

- dłuuugo się ładuje
- pusty download

Ogólnie strona mi się podoba i życzę powodzenia w dalszym jej prowadzeniu.
Edytowane przez Piotrek dnia 13.09.2007 19:00:56

konrad604
brakuje w liscie operatorów wielu wirtualnych nowych.
Edytowane przez Pieka dnia 13.09.2007 19:34:16

bubutm
Piotrek napisał/a:
- dłuuugo się ładuje

No właśnie aż całe 67sek
6/10 Powodzenia
...:: Smile Bo wędkarstwo to nasza pasja Smile ::...
userbaradmina.jpg
mw_strzelec.png
http://www.wedkarze.info - Twoje centrum wiedzy o wędkarstwie

http://www.wedkarze.info
polven26
+ Top i theme
+ Dzwonków dużo
+ Bramka SMS
+ Gotowe Teksty SMS
+ SMS Na Stacjonarny
+ Flash SMS
+ Baza i galeria telefonów
i inne np ściąganie simlocka. Tu Was zdziwię: strona ładuje się u mnie w 6 sekund

Dam 9/10, czegoś mi tu brakuje, czuję taką wewnętrzną pustkę... (lol)
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

michal89
bubutm napisał/a:
Piotrek napisał/a:
- dłuuugo się ładuje

No właśnie aż całe 67sek
6/10 Powodzenia

Skoro strona ładuje ci się 67 sek to strzelam że twój internet ma prędkość 16 kB/s. Ja mam neo i strona ładuje się bezproblemowo w ok 3-4 sek. Dzięki za wszystkie opinie. Może ktoś jeszcze sie wypowie, co zmienić, co dodać itp.

www.3gmobile.pl
bubutm
@michal89 - mam 512 Grin Tylko i aż , teraz mi wczytuje w 48 sek |(może to i mój net świruje ) Powodzenia przy stronce i tysięcy Uników. Pozdro
userbaradmina.jpg
mw_strzelec.png

Piotrek
To nie wina naszych netów. Ja mam 4 Mbit i ładuje się ok. minuty. Warto zwrócić uwagę na ilość grafik na stronie, to one powoduję "mulenie".

michal89
Wiem @Piotrek, tyle tylko że juz teraz nic z tą grafika nie zrobię tzn nie wyrzucę jej ze strony etc. Chyba że jest jakiś inny sposób na zwiększenie szybkości ładowania. Pozdrawiam

www.3gmobile.pl
polven26
michal89 napisał/a:
jakiś inny sposób na zwiększenie szybkości ładowania.

Zmiana serwera ;)

U mnie ten chodzi na poziomie 60 kb/s (wiem żenada), w nocy kolo dwóch mega. Ściągnąłem sobie strone glowna. Mysle, iż waga animacji swf (186kb) jest za duża. Nie lepiej obrazek? Może trochę za dużo tych gifów. Skompresuj je sobie w jakims programie.
Edytowane przez polven26 dnia 15.09.2007 14:39:31
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

michal89
Serwer mam na cal.pl. Wydaje mi się ze są godnym polecenia hostingiem, chyba że się mylęGrin Jeszcze nie było takiej sytuacji żeby strona nie chodziła, czy baza padła. Nie wiem natomiast jak jest z szybkością.

www.3gmobile.pl
bubutm
@michal89- masz na cal.pl i wszystko jasne mam podobne objawy niby padów nie ma (od kwietnia mam tam hosting wykupiony) ale ostatnio właśnie zauważyłem mulenie serwera h6.cal.pl czyli mamy ten sam problem Wink
userbaradmina.jpg
mw_strzelec.png

DJPromo
Stronka na prawdę super Grin

polven26 nie wiem coś chyba u ciebie jest nie tak strona ładuje sie do 4 -6 sekund
Ja mam tylko 1Mb ale za każdym razem tak samo sie ładuje

acz kolwiek proponował bym kompresję gifów Wink i Powodzenia bo na prawdę stronkę warto rozwijać
Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać Smiledjpromo6.jpg

michal89
@DJPromo stronke warto rozwijać, tylko nie bardzo jest ktoś kto mógłby to robić. Staram sie co jakiś czas ją doglądać ale nie wyrabiam, bo mam na utrzymaniu jeszcze 3 inne no i w tym roku matura, więc nauki tez przybyło. gdyby znalazł się ktoś kto mógłby współpracować byłbym wdzięcznyWink A teraz czekam na kolejne opinie o stronie.

Odświeżony na życzenie autora - czarny_
Edytowane przez michal89 dnia 18.09.2007 16:31:44

www.3gmobile.pl
holohause
Strona ogólnie fajna, ale na dzień dobry tyle tych reklam...

// Wyczerpująca wypowiedź... - Piotrek
Edytowane przez Piotrek dnia 29.09.2007 09:48:45

MeTeo
Mi się strona ładuje 2.244 s Smile przy łączu 2 mb ;D Strona ogólnie fajna Wink Nie można jej dużo zarzucić... Ja ogólnie wolę inny styl niż taki portalowy Wink Wole strony z dużą ilością grafik (w rozumieniu, że szablon się składa z wielu grafik). Logo bardzo fajne Wink Wszystko na swoim miejscu.

Ocena: 8/10

(-)
- Jak dla mnie trochę za mało życia... Zbyt dużo tej bieli Wink
- Mało modyfikacji Sad Nie żebym był specjalistą ale jest stanowczo zbyt dużo podstawowych wtyczek w ogóle nie zmienionych...
- Dość prosty układ strony - Raz to dobrze, a raz źle w tym przypadku mogłoby być trochę bardziej urozmaicone Smile

Mam nadzieję, że uraziłem Cię tymi minusami Wink Wiem jak pomocna bywa dobra konstruktywna krytyka. To co z nią zrobisz zależy wyłącznie od Ciebie Smile

Pozdrawiam

michal89
@Meteo:
- co do pierwszego minusa to tak właśnie wyobraziłem sobie profesjonalny serwis telekomunikacyjny, bez zbędnych kolorów, tylko ładne, jasne barwy
- jeśli chodzi o drugi to tutaj się myliszAngryUżywam podstawowych wtyczek, żeby nie mieszać na stronie jakimiś pierdołami, użyłem tylko najlepszych według mnie wtyczek i najbardziej potrzebnych i odrobinę je zmodyfikowałem
- trzeci minus jest absurdalny: popatrz sobie na standardową strone w php-fusion: dwa panele po bokach, jeden w środku, top i stopka. Przyznasz, że moja strona nieco odbiega od tego standardu.
Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie...

www.3gmobile.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl