ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 22

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Dodanie grupy i wyswietlanie w profilu
mwsid
Witam Smile Czy jest wtyczka umozliwiajaca dodanie grup tak by byly one wyswietlane w profilu usera, zmiana koloru jej wyswietlania.

Jest to wykonane w PHP-Fusion by spinax i tipper(3BLP) v6.00.305 ( w dziale download - Zmodyfikowane wersje )

Nie mam pojecia jak to jest zrobioneSad nie jestem dobry jesli chodzi o php Sad a bardzo potrzebuje tej wtyczki Smile

Jesli taka nie istnieje to chociaz wytlumaczcie jak to zrobic Smile

thx

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 06:17:00
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Grupy standardowo sa wyswietlane w profilu uzytkownika.
Roznica jest tylko w kolorowaniu nickow, ktore miesci sie w pliku maincore.php (linia 435):
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Dodanie m.in. tych pol:

Prosciej bedzie zaunstalowac EP, poniewaz masz tam wszysktie te ozdobniki.

Polecam rowniez lekture: Kolorowe nicki-może tak?
Edytowane przez Pieka dnia 05.09.2007 01:05:50
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
mwsid
Wielkie THX Smile Nom kolorowanie nickow juz jest ale chodzi mi o to by u góry zamiast uzytkownik albo admin Mozna bylo sobie to zmienic i miec do wyboru kilka np : clan squad,przyjaciel itp Smile
Jest to wykonane w tej wersji która podalem wczesniej Smile w panelu admina ikonka nazwana Grupy Irc Smile tam mozna odrazu ustawic sobie kolor i nazwe która bedzie wyswietlana u góry Smile

Help bardzo jest mi to potrzebne Smile plis

thx

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
To bardziej zakrawa na propozycję użytkownika i moim zdaniem powinno tam się znależć ewentualnie zlecenie praca gdzie płacisz i masz.
A na marginesie każdemu jest coś potrzebne, a czy będzie miał na 100% jeśli zrobisz sobie sam - albo skorzystasz tych powyżej.
Tu marnie widzę.
Edytowane przez wlodekp dnia 05.09.2007 14:17:20

wlodekp.europa.pl
mwsid
No zrobil bym sobie jesli bym umial Smile lub przerobil to z tamtej wersji Smile tylko ze ja nie mam o tym pojecia Smile Robilem do tej pory strony tylko we flash Smile
Przydala by sie taka wtrzyczka Smile

No to jeśli by się przydała TO OD TEGO WŁAŚNIE JEST ZGŁASZANIE PROPOZYCJI.
I jeśli ktoś dojdzie do wniosku, że jemu też i będzie potrafił to możę napiszę skoro twierdzisz że pisałeś we flaschu-zaproponuj coś swojego na wymiane-równie dobrego bo nie wiem czy zdajesz sobie sprawę napisanie tego-czego wymaga.
A jeszcze nie ma tego nigdzie-kompleksowego, dlatego była sugestia przejścia na Extreme gdzie masz to w standardzie.
Bo ja nie potrafie każdy napisać może i to robi jak TY najprościej, mnie natomiast się nie chce, bo mi to niepotrzebne, a Twoje pisanie nie ma kszty zachęty do zabrania się za to-jak narazie.
I wcale nie twierdzę, że bym podołał.

wlodekp.europa.pl
mwsid
Ok nie krzycz Smile poprosilem skoro nie to nie Smile Nie musisz tu jechac odrazu z gróbej rury Pfft
pzdr

Po pierwsze to nie krzyczę, bo jęśli ktoś mnie na amen wkurzy, to po to mam swojego avka patrzę i przechodzi-w tym temacie daleki jestem od zagotowania się.
Nie to nie
Twoje słowa. Ty nam robisz łaskę, że pytasz to zrób wiekszą i nie pytaj skoro tak podchodzisz do sprawy i nie chcesz skorzystać wyłącznie z ukierunkowania na otrzymanie odpowiedzi.
Jeden temat mniej do czytania-jak coś to też popatrz na mojego avka-POMAGA.
Edytowane przez wlodekp dnia 05.09.2007 21:10:51

wlodekp.europa.pl
mwsid
1. No nie krzyczysz
.
2. Uczepiles sie mnie jak to tobie bym kazal robic :/ Poprosilem tylko o pomoc a ty tu tylko mnie opier****sz.
3. Nie robie łaski "skoro nie to nie" to nie łaska to, to samo co = jesli nie chcesz nie pomagaj (ale tez nie zasmiecaj )
Wiec prosze cie nie czepiaj sie juz ok ? bo nie masz do tego podstaw :P nikomu tu nie rozkazuje tylko grzecznie prosze o pomoc :)
Jesli potrafisz pomoc to tez bede wdzieczny :)
Wiec piszmy tu na temat ok ?

A wiec jak juz wspominalem jesli chodzi o php jestem totalnie zielony :) nom ale kazdy potrafi kliknac prawym i sprawdzic co jest od czego :) wiec "chyba" plik odpowiadajacy za to, to grupy.php i group_name.php :) (w standardowej wersji ich nie ma) czy nie mozna zastosowac ich i przerobic tak ta wersje by ona tez miala taka funkcje ? (oczywiscie pliki sa z wersji 6.00.3 podane w pierwszym poscie) a chcial bym zastosowac je w v6.01

Pozdro i dziex za pomoc
Edytowane przez mwsid dnia 06.09.2007 09:52:24

Nie było nigdy wersji 6.003.
Amen nie odzywam się w tym temacie bo śmiecę.

wlodekp.europa.pl
mwsid
O jej zapomnialem zrobic kropki a ty znowu robisz z igly widly Sad
Dokladna wersja jest podana w pierwszym poscie i dobrze o tym wiesz Pfft tylko znowu chciales pogrymasic Grin eh znajdz sobie avka co poprawia humor Smile bo ten slabo dziala Wink i nie zlosc sie juz Panie Wlodziu Pfft
Edytowane przez mwsid dnia 06.09.2007 09:58:18

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl