ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 33

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
The Kroax 4.72 PL
fun360
Witam wszystkich przetłumaczyłem infusion the_kroax 4.72. Dodałem plik polish.php do locale i w niektórych plikach jeszcze teksty przetłumaczyłem. Nie ma problemu z polskimi znakami. Sprawdzałem u mnie na stronie wszystko ok. Poniżej można ściągnąć.
fun360 dodał/a następującą plik:
kroax473_pl.zip [1.47MB / 500 Pobrane]

Edytowane przez fun360 dnia 27.08.2007 10:55:55

www.blog-lisu.eu
Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 21:32:20
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
czarny_
The Kroax
Zaawansowany system zarządzania filmami. Użytkownicy mogą sami dodawać filmy (z dysku lub z np. youtube). Wtyczka zawiera także system oceny filmów i komentarze.

http://lang-team....

ten ?
Nie chcesz, to nie odpowiadaj!

fun360
Tak
Edytowane przez fun360 dnia 28.08.2007 18:19:47

www.blog-lisu.eu
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Potrzeba matką wynalazków-sam też nad tym popracuje wersją w testach-bo bym się nigdy nie doczekał szachista korespondencyjny jedynie przychodzi mi na myśl.

wlodekp.europa.pl
czarny_
wlodekp napisał/wystukał :
Potrzeba matką wynalazków-sam też nad tym popracuje wersją w testach-bo bym się nigdy nie doczekał szachista korespondencyjny jedynie przychodzi mi na myśl.

Sugerujesz że LT nie pracuje, czy źle rozumiem ?

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Nie wnikam jak pracuje tylko skoro się zawiesza temat kilka miesięcy jako w realizacji to jest obiecywanie gruszek na wierzbie, które wstrzymują inicjatywy userów, bo temat wzięty w ich ręce już jest przetłumaczony, za chwilę będzie w użyciu i każdy doda swoje pięć groszy i rozgryziony zostanie doszczętnie.
Moja sugestia by temat zdjąć z afisza lang-team bo się zdezaktualizował w czasie i mówiąc szczerze chyba już nikt na niego nie będzie czekał bo ile można.
Że wspomnę jeszcze obiecywanki cacanki dhtml menu hakersoft-to jest po prostu niepoważne traktowanie...
Użytkownika nie interesuje co robicie tylko efekt końcowy a ten jakże do tej pory jest mizerny-mierny.
Tak to widzę jako normalny użytkownik Fusion.

wlodekp.europa.pl
czarny_
Cóż dzięki za szczerą opinię @wlodekp no i niestety muszę się z nią zgodzić.

Więcej tu nie napiszę co i jak bo to nie miejsce na to, więc koniec na tym.

Wybacz @fun360 za offtopic w Twoim temacie.

fun360
Dokonałem małych poprawek dodałem polską instrukcję. Zauważyłem że to nie jest wersja 4.72 tylko 4.73 . Można już ściągnąć kompletną paczke.
Edytowane przez fun360 dnia 28.08.2007 18:21:54

www.blog-lisu.eu
k4
fun360 napisał/a:
dokonalem małych poprawek dodałem polską instrukcję. Zauważyłem że to nie jest wersja 4.72 tylko 4.73 . Można już ściągnąć kompletną paczke.

poprzednia nie była kompletna ???

zezol
k4 napisał/a:
poprzednia nie była kompletna ???

fun360 napisał/a:
dokonalem małych poprawek dodałem polską instrukcję.

fun360
Była instrukcja ale tylko podstawowa dodałem rozwiniętą
Edytowane przez fun360 dnia 28.08.2007 18:22:32

www.blog-lisu.eu
janisz
Witam, mam pytanie czy ktoś wie gdzie i jak można zmienić system ocen w Kroax ? Standardowe gwiazdki są strasznie wielkie, chciałbym aby były mniejsze. Z tego co zauważyłem to plik w katalogu css jest odpowiedzialny za oceny ale nie wiem co i jak zmienić. Poniżej zrzut ekranowy gdzie widać duże gwiazdki, chciałbym albo je zmieniszyć albo zastąpić inną grafiką. Będe wdzięczny za podpowiedzi.
janisz dodał/a następującą grafikę:
1_1_2_3_4_5_6.jpg

bartek124
No to pobaw się tymi stylami Smile. Gwiazdki mniejsze znajdziesz w Google: http://images.goo...raz%C3%B3w

Poprawilem link/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 19.03.2008 18:53:20
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
radomoaza
Te gwiazdki o które prosiłeś znalazłem na google: starrating.gif. Umieszczam w załączniku. Aby chodziło wystarczy w folderze /the_kroax --> /img podmienić ten plik i uzyskujemy dużo ładniejszy wygląd ocen.
U mnie wszystko gra tylko przy niektórych funkcjach nadal pokazują mi się krzaki. Np. podczas szukania oraz oceniania :/ Np. "Dziêkujemy za Twój g³os!"
http://portal.rad.../kroax.php
radomoaza dodał/a następującą grafikę:
starrating.gif

Edytowane przez radomoaza dnia 26.05.2008 19:06:59

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl