ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 37

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.szydera.org
squasher
Proszę o ocenę mojej stronki o humorze Grin

link: www.szydera.org

|| zmieniłem link na klikalny - szer
Edytowane przez szer dnia 12.08.2007 09:07:08

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 02:54:10
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Johny
Wygląd mi się podoba, choć top bym zmienił. Szkoda tylko że jesteś kolejnym człowiekiem, który wpada do mnie na strone i kopiuje wszystko. Nawet układ paneli z lewej strony masz taki jak ja ;/ Btw. Miałeś zmienić wszystkie działy forum. Jak na razie dalej jest kilka takich jak moje (tzn. opisy), a z resztą w sumie działy chyba też. Wybacz że pisze to tutaj i psuję Ci reputacje, ale mam dość patrzenia jak wszyscy (no może nie wszyscy Wink ) na około mi kopiują co się da. ;/ W sumie każdy jakoś zaczyna Ty zacząłeś w trochę głupi sposób, ale i tak mimo to życzę powodzenia. Mam nadzieję że konkurencja będzie duża Grin

www.dobre-filmy.pl
squasher
Johny napisał/a:
Szkoda tylko że jesteś kolejnym człowiekiem, który wpada do mnie na strone i kopiuje wszystko.

Jak to wszystko? Przyznam się, że z tym forum to prawda, bo nie miałem pomysłu, a reszta...? Nic więcej nie ściągnąłem Frown a te panele z lewej strony to po prostu darmowe wtyczki ściągnięte z downloadu, więc ocb? Każdy może ich używać. A że mamy strony o tej samej tematyce to chyba logiczne że dane panele do tej strony się przydają?
Edytowane przez squasher dnia 03.09.2007 20:56:12

holohause
do strony nic nie mam, ale kolejna strona z śmiesznym stuffem... Nie można wymyśleć coś odkrywczego, innowacyjnego i stworzyć strony jakiej nie ma w polskim internecie??
Edytowane przez Pieka dnia 03.09.2007 18:27:55

meru
Ja planuje taką tylko narazie pracuje nad theme Smile Strona bedzie orginalna (temat) ale układ theme tez sam wymyślam.
Edytowane przez Pieka dnia 02.08.2009 00:30:53

polven26
kolejna strona z śmiesznym stuffem... Nie można wymyśleć coś odkrywczego, innowacyjnego i stworzyć strony jakiej nie ma w polskim internecie??

Zgadzam się w całej rozciągłości.

Rzeczywiście kolejna strona o humorze w polskim necie. Theme jest całkiem sympatyczny. Mi nie podoba się to coś po prawej stronie panela. Właściwie nie ma nic co wyróżniałoby ją (stronę) spośród innych. Myślę, że te działy dla użytkowników są lepiej wyposażone. Kilka filmików, kawałów, nic ciekawego w porównaniu z maxiorem czy fun-site.pl.

Strona bedzie orginalna (temat)

to będzie ciekawie.

Ocena 7/10

Życzę powodzenia w rozwoju strony. Wink
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

Piotrek
6+/10

PLUSY:
-przyjemnie się ją ogląda,
-podoba mi się logo bo lubię postacie z bajek co widać po moim avatarze Wink,
-domena niezła,

MINUSY:
-tematyka newsów niezbyt pasuje do strony (chociażby sport - po co?)
Edytowane przez Piotrek dnia 03.08.2007 21:25:10

MajsterBieda
Triki i kombinacje w Pilce noznej | Oglądano: 0 razy piekno footbalu | Oglądano: 0 razy Wyscigi...

Skąd wiesz o instnieniu naszej stronki?

Nie, żebym się czepiał ale... rażą mnie tego typu błędy na stronach...
Edytowane przez MajsterBieda dnia 04.08.2007 01:11:20

Next_Level
Śmiechowa strona Grin Lubię garfielda
Wreszcie jakiś niedarmowy theme Grin

Nooo... daję 7+/10
Na 8 popracuj nad logiem i kilkoma [cenzura]relami poprawiającymi wygląd Wink i stylistykę
Pozdrawiam, Next Level

Wszelkie sprawy związane ze zleceniami lub pytania proszę kierować na adres:

www.nldesign.pl
squasher
Dzięki za komentarze i oceny i proszę o więcej! Grin

Przy okazji chciałem napisać, że szukam pomocnika, który mógłby dodawać filmiki, dowcipy, newsy i inne rzeczy Smile Wcześniej jakoś sobie radziłem, bo były wakacje, ale teraz rozpoczął się nowy rok szkolny i nie będę miał aż tyle czasu. W dodatku będę prawdopodobnie robił drugą stronkę z kumplem o fifie no i dziś się dowiedziałem, że mam zrobić też stronkę mojej szkoły Pfft

Pozdrawiam!
Edytowane przez squasher dnia 03.09.2007 20:56:42

Piotrek
Co się stało, że tak długo się ładuje?!

squasher
Piotrek napisał/a:
Co się stało, że tak długo się ładuje?!

mi się ładuje szybciej niż kiedyś, może trafiłeś akurat na jakieś chwilowe obciążenie serwa? Grin
Edytowane przez Pieka dnia 03.09.2007 18:25:34

Piotrek
Chyba tak, już lepiej Wink

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl