ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 44

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Nieudane połączenie 'hosta' w statystykach radiowych shoutcast =P
LAbUdZiN
Zrobiłem statystyki lecz jest kilka błędów... między innymi...
Jak w zarządzaniu panelami zrobię podgląd nie widać błędu
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

w przeciwieństwie do podglądu na stronie głównej przy włączonym panelu jak i podglądzie po wpisaniu całego adresu do ścieżki. Dodatkowo też nie Widać na podglądzie panelu z błędem i bez w przeciwieństwie do podglądu po wpisaniu adresu w przeglądarce ;/ zdjęć czyli tła statystyk, separu określającego pole dla klikalnego linku obrazka zmiennego w zależności od granego dj-a...

Może ktoś będzie w stanie pomóc???
Kiedyś miałem radio i używałem tych samych statystyk tyle że teraz zrobiłem nowe tło i działało poprawnie... Jeśli zadziała dołoże jeszcze linijke z ilością słuchaczy
_-----------------------_
załączam statystyki...
LAbUdZiN dodał/a następującą plik:
statystyki_panel.rar [33.88kB / 309 Pobrane]

Edytowane przez LAbUdZiN dnia 14.07.2007 21:34:44

www.takgramy.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 00:35:22
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
DJPromo
a zaglądałeś do laba owakie statystyki właśnie tam są Smile bo sam je zrobiłem wystarczy jak dopasujesz je do swojego wyglądu Grin
Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać Smiledjpromo6.jpg

LAbUdZiN
widziałem Twoje statystyki... Ale czytałem pewien temat gdzie ostatni post również dotyczy mni. funkcji fsockopen , coś tam z IP nie tego.

www.takgramy.pl
DJPromo
tak bo kolega Smile prze ROUTER miał rozdzielany internet i nie skonfigurował go dobrze dla tego miał problemy
Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać Smiledjpromo6.jpg

Milka
Proszę o zmianę nazwy tematu - Milka

Nazwa tematu nadal niepoprawna, proszę o ponowną zmianę albo temat zostanie usunięty - Milka

Edytowane przez Milka dnia 14.07.2007 21:19:02

LAbUdZiN
więc opisz co z tym ROUTER trzeba zrobić... jeśli Wiesz co on miał zle i co mu pomogło/że to gut. bo przecież ja mam ten sam problem co on opisał, więc pomóż i opisz to ;P

www.takgramy.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Router trzeba skonfigurować do pracy z serwerem:
Komputer na którym zainstalowano serwer shutcast posiada swój adres wewnętrzny IP. ten adres i numer portu należy dodać w forwarding routrera i protokół tcp albo udp taki jaki ten serwer używa to wypuści dopiero serwer na zewnątrz.
Szczegóły instrukcja Twojego routera-jak już to nie to forum.

wlodekp.europa.pl
LAbUdZiN
ja mam zewnętrzny adres IP

www.takgramy.pl
Dobrze że mogę popatrzyć na swojego awka, to po co Ci router jeśli to nie on tylko komp ma zewnętrzne IP. I jeśli tak jest to w czym problem chyba sam go stwarzasz. A mnie rola Bednarskiego przestaje bawić.
I nie odpowiadam już na tego typu posty Twoje nie chce ich wyliczać i cytować patrzę na awka.

wlodekp.europa.pl
LAbUdZiN
wlodekp napisał/a:
Dobrze że mogę popatrzyć na swojego awka, to po co Ci router jeśli to nie on tylko komp ma zewnętrzne IP. I jeśli tak jest to w czym problem chyba sam go stwarzasz. A mnie rola Bednarskiego przestaje bawić.
I nie odpowiadam już na tego typu posty Twoje nie chce ich wyliczać i cytować patrzę na awka.

a Czy ja pisałem że Chce Roytera? Nie Wiem nawet co to jest.
Dobra mniejsza z tym tematem, popytam na forum muzycznym.
---------------------------------
MOŻNA ZAMKNĄĆ

www.takgramy.pl
To jak nie wiesz to nie pisz miezrozumiałych rzeczy.
więc opisz co z tym ROUTER trzeba zrobić... jeśli Wiesz co on miał zle i co mu pomogło/że to gut. bo przecież ja mam ten sam problem co on opisał, więc pomóż i opisz to ;P

to Twoje słowa

wlodekp.europa.pl
LAbUdZiN
Wiem tylko że to nie moja wina tego błędu.
Mam również normalny serwer shoutcast i podaje jego host oraz port w odpowiednie pola i robie sobie podglądzik kiedy mam włączone radyjko a tutaj jest ten sam błąd jak bym nadawał na Swoim IP. Choć gdy klikam
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
to strumień działa...

Lukałem w googlach i znalazłem kilka stacji radiowych gdzie strona jest rozszerzona i również występuje taki błąd.

--------------------EDIT ...>14.10.07<...---------------------------
Już Wiem w czym sęk...
Otóż Wszelkie statystyki w których znajduje się ten błąd są dobre!
Chodzi o to iż darmowe serwery na których stawiamy strony wyłączyły funkcje "fsockopen" która jest odpowiedzialna za pobieranie statystyk z IP.
Aktualnie statystyki mam wrzucone na serwerku który dostałem od formy z której mam internet. Jeśli Chce ktoś to mogę wrzucić Wasze staty do Siebie .. pozdrawiam.,
Edytowane przez LAbUdZiN dnia 14.10.2007 11:53:48

www.takgramy.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl