ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Strony z dodatkami do fusiona
szymon
Witajcie.
Podawajcie tu wszystkie strony z dodatkami do naszego fusionaSmile Oprócz tych które są w menu:

Laboratorium MOD-ułów
mFusion
eXtreme-Fusion

Bo jest także kilka stron, do których nie znam adresówSmile no teraz nowo powstały www.fusion-lab.info

są także strony użytkowników - o mod'ach, infousion'ach, theme'sach.

Może zrobi się taką listę stron z dodatkami do fusiona a także jego modyfikacjach?
Edytowane przez Pieka dnia 24.06.2007 17:20:54

www.zloteskrzydlo.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 10:26:43
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zezol
Takie strony użytkowników o modach itp. są ja myślę "niepewne". Są serwisy pewne, sprawdzone, gdzie nie musicie się obawiać o jakość lub błędy w danej z wtyczek.

Kto będzie czegoś chciał, na pewno to znajdzie. Ale po co? Linki macie pod nosem Smile W dziale: "Strony Tematyczne". Jak już nadmieniłeś @szymonie, brakuje jeszcze jednego - bardzo ważnego serwisu: FusionLab.info Grin
Edytowane przez Milka dnia 24.06.2007 18:16:59

szer
Czy aż tak ważnego to nie jestem pewien... Strona zniknie z sieci na pewien okres czasu. Do kiedy? A do wtedy kiedy znajdziemy sposnora dla FusionLab. Wtedy strona wróci do sieci z całą zawartością.

Co do FL to nie jest tak nowo powstały. W grudniu 2005 roku powstało Fusion-MC, a FusionLab. to jego kontynuacja. Tyle

szymon
www.themer.info - czy tak? PS.pisze z pamięci;P

PS2. Kiedyś już wspominałem, że dobrym pomysłem byłaby taka wspólna organizacja tych tematycznych stronekSmile wszystko "pod patronatem" php-fusion.pl ale tu trzeba by większych nakładów finansowych. Bo FL to dobry pomysłGrin

www.zloteskrzydlo.pl
Pieka
szymon napisał/a:
..wszystko "pod patronatem" php-fusion.pl ale tu trzeba by większych nakładów finansowych...

Na co?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
szymon
Pieka napisał/a:
szymon napisał/a:
..wszystko "pod patronatem" php-fusion.pl ale tu trzeba by większych nakładów finansowych...

Na co?

Hmm...kiedyś już o tym chyba wspomniałem. php-fusion.pl dałby miejsce oraz domenkę dla kolejnych projektów - typu fusion-lab, czy innych tego typu przedsięwzięcia. Pomysł może nierealny, ale można się nad nim zastanowić. Tutaj kilku kolegów bawi się w tłumaczenie wtyczek - może jakaś domenka i miejsce na serwerach i mogliby kolejną część PHP-Fusion rozwijała, która to wchodzi w skład PF.

www.zloteskrzydlo.pl
Pieka
szymon napisał/a:
Pieka napisał/a:
szymon napisał/a:

Na co?

Hmm...kiedyś już o tym chyba wspomniałem. php-fusion.pl dałby miejsce oraz domenkę dla kolejnych projektów - typu fusion-lab, czy innych tego typu przedsięwzięcia. Pomysł może nierealny, ale można się nad nim zastanowić. Tutaj kilku kolegów bawi się w tłumaczenie wtyczek - może jakaś domenka i miejsce na serwerach i mogliby kolejną część PHP-Fusion rozwijała, która to wchodzi w skład PF.

Mozemy zrobic strone np. lab.php-fusion.pl lub beta.php-fusion.pl, ale nie na tydzien.
Jak znajda sie osoby, ktore maja pojecie o PHP i PHP-Fusion, znajda czas i checi na prowadzenie takiej dzialalnosci, to nie widze przeszkod.
Slomianego zapalu mam dosyc.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
zezol
Za bardzo kombinujesz @szymon Pfft Powiązanie FL z PHP-Fusion, byłoby niezłym pomysłem, wiążącym się z dużymi "formalnościami". Ale gdyby połączył te dwa "przedsięwzięcia", mielibyśmy support nie z tej ziemi Smile

PS. Przepraszam za off topa. Nie wspomnę już o FL Frown
Edytowane przez zezol dnia 24.06.2007 23:04:01

szymon
Pieka napisał/a:
...Mozemy zrobic strone np. lab.php-fusion.pl lub beta.php-fusion.pl, ale nie na tydzien.
Jak znajda sie osoby, ktore maja pojecie o PHP i PHP-Fusion, znajda czas i checi na prowadzenie takiej dzialalnosci, to nie widze przeszkod.

1. Wracając Grin do FL trzebaby porozmawiać z ich ekipą.
2. Już są chętni do zorganizowania kolejnego działu PF - sekcja tłumacząca - z nimi też trzeba porozmawiać
3. Ja się nie piszę na to, ale są to moje takie pomysły. Tak jak zaznaczył kolega wyżej, byłaby to mocna strona Polskiego Fusiona. Są projekty dość poważne - choćby FL czy Themer?(tak to chyba się nazywa). Za każdą stronę - serwer są opłaty. Jakby tak zorganizować wszystko, można by z jednego serwerka startować a opłaty - jakoś można podzielić pomiędzy tymi ekipami (działów).

Myślę, że warto się nad tym zastanowić i mieć chociaż wszystko w jednym miejscu.
Dodam jeszcze, że są mody na forum - ale można je dać na Laboratorium Modułów. Oraz ładniej poukładać tematy dotyczące tych wtyczek...

www.zloteskrzydlo.pl
Pieka
szymon napisał/a:
Pieka napisał/a:
...Mozemy zrobic strone np. lab.php-fusion.pl lub beta.php-fusion.pl, ale nie na tydzien.

1. Wracając Grin do FL trzebaby porozmawiać z ich ekipą.
2. Już są chętni do zorganizowania kolejnego działu PF - sekcja tłumacząca - z nimi też trzeba porozmawiać
3. Ja się nie piszę na to, ale są to moje takie pomysły. Tak jak zaznaczył kolega wyżej, byłaby to mocna strona Polskiego Fusiona. Są projekty dość poważne - choćby FL czy Themer?(tak to chyba się nazywa). Za każdą stronę - serwer są opłaty. Jakby tak zorganizować wszystko, można by z jednego serwerka startować a opłaty - jakoś można podzielić pomiędzy tymi ekipami (działów).

Myślę, że warto się nad tym zastanowić i mieć chociaż wszystko w jednym miejscu.
Dodam jeszcze, że są mody na forum - ale można je dać na Laboratorium Modułów. Oraz ładniej poukładać tematy dotyczące tych wtyczek...

Widze, ze mamy kolejnego doradce, ktory, cytuje:
..Ja się nie piszę na to, ale są to moje takie pomysły..

Pozdrawiam.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
szymon
Doradca - faktSmile Ale w czym ja mógłbym pomóc?:B
Po prostu widzę ostatnio jakieś BUM w społeczności PF i naprawdę można by zrobić im miejsce do popisu. Pieka, pomyśl nad tymWink

www.zloteskrzydlo.pl
Pieka
szymon napisał/a:
Doradca - faktSmile Ale w czym ja mógłbym pomóc?:B
Po prostu widzę ostatnio jakieś BUM w społeczności PF i naprawdę można by zrobić im miejsce do popisu. Pieka, pomyśl nad tymWink

Chcesz sie ze mna draznic? Przemysl to..
Nie widze powaznych partnerow do rozmowy.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
szymon
Uraziłem Cię... Przepraszam...

www.zloteskrzydlo.pl
szer
Hmmmm pomysł ciekawy, ale napewno by to wszystko na jednym serwerze niemogło siedzieć... Sam support zżera dużo transferu, co dopiero FL i Themer... Co do takich projektów to sam nie wiem. Przy tworzeniu FL dostaliśmy propozycję by to tworzyć pod szyldem eXtreme-fusion... Ale lepiej prowadzić coś samemu, bo nie masz narzucone z góry co masz robić. Ekipa się umawia i robi to Smile

Pieka
szer napisał/a:
Hmmmm pomysł ciekawy, ale napewno by to wszystko na jednym serwerze niemogło siedzieć... Sam support zżera dużo transferu, co dopiero FL i Themer...

Nie sadze, zeby obie strony, nawet razem stanowily jakies liczace sie obciazenie.
Obie sa bardzo ciekawe, funkcjonalne i zdecydowanie potrzebne.

szer napisał/a:
..Przy tworzeniu FL dostaliśmy propozycję by to tworzyć pod szyldem eXtreme-fusion... Ale lepiej prowadzić coś samemu, bo nie masz narzucone z góry co masz robić. Ekipa się umawia i robi to Smile

Dziwie sie, ze nie skorzystaliscie, bo zaczynacie samodzielnie juz ktorys raz z rzedu i znowu jest zle.
Chwila zadumy by sie przydala. Przemyslcie mozliwosc wejscia w sklad wiekszej calosci.

Tak, wszystko fajnie, ale... Ciagle nie widze w tym temacie konkretnych propozycji.
Szymon, zwany doradca powiedzial, co mial do powiedzenia i sie zmyl Wink

Poza tym, mieliscie podawac adresy stron zajmujacych sie tworzeniem modyfikacji i wtyczek dla PHP-Fusion.
Prosze kontynuowac ten watek. Posty nie majace zwiazku z tematem beda usuwane.

Edytowane przez Pieka dnia 25.06.2007 13:22:48
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl