ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
boo czy webd?
polven26
Witajcie!

Chciałbym przejść na płatny serwer. Chodzi przede wszystkim o jakość (uptime, traffic, obsługa skryptów i powierzchnię) oraz cenę. Zastanawiam się nad boo i webd.
Który hosting wg Was jest lepszy?
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 09:52:12
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Johny
Zdecydowanie webd... boo.pl odradzam! Wiem co mówie bo stronę mam tam jakieś 8 miesięcy, już po 2 miesiącach planowałem przeniesienie na inny hosting - ale niestety brak funduszy...

www.dobre-filmy.pl
tomaszziemann
Dołączam się do Johny'ego. Na pewno WEBD. Już trzeci rok z kolei mam tam dwie stronki. Pomoc techniczna jest konkretna, w zasadzie wszystko poza oczywiście ASP tam pójdzie.
Co możesz zrobić dziś, zrób jutro.

http://www.gimnazjum.sierakowice.pl
09000
Więc tak... polecam webd.pl lecz nie ten najtańszy pakiet, ponieważ są na nim problemy, miałem tam stronę przez 3 miesiące, i przez ten czas strona sporo razy siadała, raz na 1 tydzień! (Tak więc nie polecam tego najtańszego pakietu, a te zaraz po nim) Pozdrawiam.

Piotrroger
Aj a wam powiem tak:
Boo.pl naprawdę dużo razy ma awarię, le gdy jakieś pół roku temu, wykupiłem konto w WEBD coś tam było i nie otrzymałem bazy danych, po napisaniu do admina, ten powiedział mi żebym cos tam... ale i tak to nic nie dało.... i ta kasa za sms`a poszła w.... Smile
Nie wiem jak jest teraz, ale nawet, to już teraz wybrałbym WEBD (bo na pewno teraz bym nie odpuścił jak wtedyWink)

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
Pieka
Ktos mi powie, co Support bedzie mial z tej reklamy Webd?
Skoro juz musicie reklamowac, to przynajmniej wybierajcie odpowiedniejszy dzial. Przenosze.
Edytowane przez Pieka dnia 23.06.2007 23:22:28
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
GigaDownload
ja tam wolę boo.pl Wink

można się na forum nieźle pośmiać (przykład - ostatni mój temat) a na uptime (99,9%) i moc serwera (15 ludzi na phpbb by przemo) nie narzekam...

jeżeli wybierzesz boo.pl do daj polecającego kukis Cool

Rambolino
PC-Land.pl mam postawiony na webd.pl i jestem bardzo zadowolony. Tani i dobry hosting. Wcale nie siada ani nic. Naprawdę polecam. Jeśli namyślisz się na webd to zarejestruj się poprzez ten link: http://www.webd.pl będę wdzięczny.

Pozdrawiam
Edytowane przez Pieka dnia 24.06.2007 11:55:27

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl