ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 32

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
Premiery - tylko super admin ma prawa
poziomamp
Hej. Zainstalowałem mod premiery, dodałem jednego admina z grupy uzytkowników by sie tym zajmował, ale problem w tym, ze pomimo iz dałem mu uprawnienia, to nie moze wejsc w te pola w PA. Wyrzuca go wtedy do strony głownej. Wiec pyt jak dodać prawa dla moderatora innego procz super admin dla tego moda? Podobnie mam z grami on line i filmikami online, ta sam historia.
Bardzo prosze o pomoc.
Pozdrawiam

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 00:24:23
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Daj mu prawa do wtyczek, to bedzie mogl pracowac.
Polecam lekture tematow przyklejonych, w tym przypadku tego Prawa Admina do Wtyczek.
Edytowane przez Pieka dnia 14.06.2007 20:52:36
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
poziomamp
Dzieki. sprawdzam wlasnie to. Ale pojawil sie drugi problem, jak daje prawa do galeri dla jednego admina to automatycznie za kazdym razem dodaja mu sie prawa do filmikow online, gire online i premier. edytuje mu prawa i wylaczam, ale za kazdym razem znowu mu sie same dodaja... jak je wylaczyc? rzy dawaniu praw innym adminom do newsow czy artykulow np nie pojawia sie ten problem..

Pieka
poziomamp napisał/a:
..Ale pojawil sie drugi problem, jak daje prawa do galeri dla jednego admina to automatycznie za kazdym razem dodaja mu sie prawa do filmikow online, gire online i premier. edytuje mu prawa i wylaczam, ale za kazdym razem znowu mu sie same dodaja... jak je wylaczyc? rzy dawaniu praw innym adminom do newsow czy artykulow np nie pojawia sie ten problem..

Musisz analogicznie zminic prawa dla filmikow i reszty wtyczek/modyfikacji poniewaz korzystaja z tych samych praw/literek, co np. galeria.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl