ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Pomoc w wyborze hostingu i "stałe"
zezol
Jak ja dawno nic tutaj nie pisałem... Grin No nie ważne...

Chciałbym Was prosić o pomoc w wyborze hostingu na moją obecną już stronkę: 3D-GimBog.ovh.org. Ma to być hosting darmowy.
Zdecydowałem się na zmianę, gdyż brakuję już miejsca na obecnym: 51 MB na 60 MB, a 60, to stanowczo za mało. Moje "propozycje" to:
1. LUA.pl
2. UGU.pl
Pasowałoby mi coś bez reklam, ale coś takiego, i to jeszcze z dobrymi pozostałymi parametrami trudno znaleźć, więc czekam na Wasze propozycję Wink
Chciałem jeszcze założyć stronkę na HNG.pl, ale... rejestracja niedostępna Frown Za takie dane opłaca się jednorazowo 11 zł dać, ale... jak?
PS. Chciałem jeszcze dodać, że w najbliżyszym czasie planuję dodać dużo fotek na ów stronkę i potrzebuję w związku z tym dużo miejsca na koncie Wink

Moja druga prośba, to prośba o "stałe"(jeśli dobrze zapamiętałem), a mianowicie to(i pochodne): ".BASEDIR.", ".THEME.", ".IMAGES." itd. A, i jeszcze jak mniej więcej je wstawiać.
PS2. Pewnie te, które wymieniłem wyżej powinny wystarczyć, ale... Smile

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 09:36:56
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Qbol
ja ci tylko udzielam rady nigdy w yoyo! bo to syf pelen reklam i z niedzialajacymi serwami a do tego długo sie laduje
3esc.

SebaZ
a co bys chciał za frajer? i tak robia przysługę, że dają za free co kolwiek
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

EuGeN
www.qmpel.biz Prawie darmowy, jednorazowy sms za 2,44zł resztę znajdziesz na stronie. PolecamSmile
Kocio Kocio

eugenq.eu
Qbol
wez ugu bo to najmlodszy hosting i chyba najszybszy ale juz pisalem o 1 jego wadzie na mysql mozna zaladowac plik maksymalnej wielkosci 3.4 kb

3esc.

Therror
zezol napisał/a:
Moja druga prośba, to prośba o "stałe"(jeśli dobrze zapamiętałem), a mianowicie to(i pochodne): ".BASEDIR.", ".THEME.", ".IMAGES." itd. A, i jeszcze jak mniej więcej je wstawiać.
PS2. Pewnie te, które wymieniłem wyżej powinny wystarczyć, ale... Smile

http://fusion-lab...icle_id=10
Powinno wystarczyć Cool
Macie zlecenia na wtyczki i themy do PHP-Fusion?
Pisać na PW Grin

http://therror.xon.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl