Zobacz temat
Forum nie tylko dla zarejestrowanych.
|
|
guru |
Dodany dnia 27.05.2007 10:25:16
|
Przedszkolak Postów: 53 Data rejestracji: 28.06.2005 17:43 |
Witam. Pare dni temu prosiłem o pomoc w przerobieniu forum fusiona tak żeby użytkownik niezarejestrowany mógł napisać posta na forum. NIestety nie uzyskałem pomocy. Znanazłem w necie gotową paczkę. Sprawdziłem i działa. Można pobrać odemnie z adresu: http://bryka.org/...t_post.rar Pozdrawiam Przemek
guru dodał/a następującą plik:
Guru
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 13:54:58
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
maq |
Dodany dnia 27.05.2007 10:30:01
|
Bywalec Postów: 334 v7.02.03 Data rejestracji: 20.07.2006 10:35 Złamana licencja |
Bądź tak miły i wrzuć do LAB-MOD
"Różnica między seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje" // Woody Allen
|
|
|
guru |
Dodany dnia 27.05.2007 10:33:05
|
Ok.
Guru
|
|
|
Pieka |
Dodany dnia 27.05.2007 10:46:54
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Po pierwsze, to jest paczka dla v6.00.xxx. Po drugie, nie dziala poprawnie z nowa wersja - sprawdz chpcby "Ostatnie aktywne tematy". Po trzecie, na naszym forum masz przynajmniej 3x podana te paczke. Po czwarte, ostatnie, a zarazem najwazniejsze: forum w tej postaci nie jest w zaden spsob zabezpieczone. Zycze szczescia. Edytowane przez Pieka dnia 27.05.2007 12:09:09 Jestem jaki jestem
|
|
|
guru |
Dodany dnia 27.05.2007 20:30:46
|
Pieka napisał/a: Po pierwsze, to jest paczka dla v6.00.xxx. Po drugie, nie dziala poprawnie z nowa wersja - sprawdz chpcby "Ostatnie aktywne tematy". Po trzecie, na naszym forum masz przynajmniej 3x podana te paczke. Po czwarte, ostatnie, a zarazem najwazniejsze: forum w tej postaci nie jest w zaden spsob zabezpieczone. Zycze szczescia. Po pierwsze masz racje jest to paczka dla v6.00.xxx PO drugie np. opcja "Wątki na forum" "Najnowsze tematy" "Najciekawsze tematy" dzialaja poprawnie. Po trzecie jezeli zadałem pytanie dwa dni wcześniej to nikt nie potrafił odpowiedzieć a Ty zamknołeś temat. Admin nie tylko powinien NEGOWAC ludzi ale także czasami im pomagać. Po czwarte, ostatnie, a zarazem najwazniejsze: OTO mi chodzilo aby czesc forum byla wlasnie w tej postaci!! - nie mowie ze na zawsze. Pozdrawiam Guru
|
|
|
Pieka |
Dodany dnia 27.05.2007 22:15:15
|
guru napisał/a: ...Po trzecie jezeli zadałem pytanie dwa dni wcześniej to nikt nie potrafił odpowiedzieć a Ty zamknołeś temat. Admin nie tylko powinien NEGOWAC ludzi ale także czasami im pomagać. Po czwarte, ostatnie, a zarazem najwazniejsze: OTO mi chodzilo aby czesc forum byla wlasnie w tej postaci!! - nie mowie ze na zawsze. Pozdrawiam Drogi kolego, zaczynasz od pyskowania... Twoj blad. Zadales pytanie dwa dni wczesniej, ktorego nie pamietam. Zablokowalem? Byc moze, jednak nie robie takich rzeczy bez przyczyny. Na to pyatnie jest sporo odpowiedzi na forum, tylko jesli ktos jest TAK LENIWY, ze nawet nie mial ochoty poszukac, to wybacz.. Nie bede dla kogos takiego mily. Pomagam wiecej niz Ty kiedykolwiek bedziesz mial szanse, ochote etc. i nie zycze sobie tego typu uwag. Dostajesz wszystko za darmo, wiec uszanuj to i daj od siebie przynajmniej inicjatywe. Mala uwaga odnosnie punktu "czwartego i ostaniego" - punkt ten dotyczyl bezpieczenstwa, ktore nie jest zwiazane z udostepnieniem forum gosciom, tylko z uzytym kodem w czasie panowania wersji v6.00. Nawet tego nie zrozumiales. Jestem jaki jestem
|
|
|
guru |
Dodany dnia 28.05.2007 09:07:11
|
Drogi kolego, zaczynasz od pyskowania... Twoj blad. Zadales pytanie dwa dni wczesniej, ktorego nie pamietam. Zablokowalem? Byc moze, jednak nie robie takich rzeczy bez przyczyny. Na to pyatnie jest sporo odpowiedzi na forum, tylko jesli ktos jest TAK LENIWY, ze nawet nie mial ochoty poszukac, to wybacz.. Nie bede dla kogos takiego mily. Pomagam wiecej niz Ty kiedykolwiek bedziesz mial szanse, ochote etc. i nie zycze sobie tego typu uwag. Dostajesz wszystko za darmo, wiec uszanuj to i daj od siebie przynajmniej inicjatywe. Mala uwaga odnosnie punktu "czwartego i ostaniego" - punkt ten dotyczyl bezpieczenstwa, ktore nie jest zwiazane z udostepnieniem forum gosciom, tylko z uzytym kodem w czasie panowania wersji v6.00. Nawet tego nie zrozumiales. Wybacz ale nie pyskuje, natomiast Ty chyba ciepisz na syndrom SYSOP-a. Objawia sie to własnie tym ze się nie pamieta, blokuje...I nawet sie nie chce sprawdzic dlaczego. Nie twierdze ze nie pomagasz, bo nie raz mi też pomogłeś za co jestem wdzięczny. Pozdrawiam Guru
|
|
|
Pieka |
Dodany dnia 28.05.2007 09:11:01
|
guru napisał/a: ...Wybacz ale nie pyskuje, natomiast Ty chyba ciepisz na syndrom SYSOP-a. Objawia sie to własnie tym ze się nie pamieta, blokuje...I nawet sie nie chce sprawdzic dlaczego... Znowu to robisz! Nie cierpie gosci, ktorzy cos mi wmawiaja, tym bardziej chorobe, a nie na jakikolwiek syndrom. Nie twierdze, ze moje decyzje sa w 100% trafne, ale co do Twojej osoby bede mial na przyszlosc 200-tu procentowa pewnosc, o ich trafnosci guru napisał/a: ...Nie twierdze ze nie pomagasz... Pozdrawiam Wlasnie to twierdziles w poprzedniej swojej wypowiedzi. Przeczytaj jesli nie pamietasz, co piszesz: guru napisał/a:
.. Admin nie tylko powinien NEGOWAC ludzi ale także czasami im pomagać... Edytowane przez Pieka dnia 28.05.2007 09:18:58 Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |