ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
strona o tematyce allegro
gsmkam
Witam posiadam stronę o tematyce allegrowww.gsmkam.yoyo.pl. Wszytsko piekie ładnie, ludzie się rejestrują jednak po zarejestrowaniu już więcej nie logują się na ta stronę, ściągają z niej to co im potrzebne i tyle. Jak zachęcić ludzi do pisania na mojej stronie i jak zaprosić ich do pisania no moim forum www.forum-gsmkam....
www.gsmkam.yoyo.pl poszukuje admina i redaktorów

www.gsmkam.yoyo.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 08:59:07
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrroger
Proporcjonalnie mówiąc nie masz dużo ludzi zarejestrowanych na stronieWink
A tamci ludzie zarejestrowali się tylko dlatego, że dział download jest dla zarejestrowanych. Większość ludzi rejestruje się tylko po to, aby pobrać daną rzecz, lub zapytać o coś na forum. Wiem jak to jest na mojej stronie gdzie z ponad 300 tylko 3-4 bierze udział w życiu strony Wink
Pozdro!

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
Shaolin
Jak ich zachęcić?
Wysyłaj jakieś newslettery, organizuj konkursy, spraw żeby uczestnictwo w życiu strony coś im dawało... A co, to już zależy od Ciebie i Twojej wyobraźni.
working

gsmkam
Myślałem nad konkursem np dla najaktywniejszego użytkownika ale nie mam pomysłu jak zrobić punktowanie. A nagrodą może być np 30 dniowa reklama na mojej stronie ale co z użytkownikami którzy nie mają stron?? Myślałem też o kategoriach na forum które były by dostępne po zdobyciu np 50 postów. Ale nie mam pomysłów co można by w tych kategoriach umieszczać

www.gsmkam.yoyo.pl
Shaolin
co za nagrodą jest reklama na dość mało uczęszczanej stronie? moim zdaniem możesz zacząć myśleć o wynagradzaniu użytkowników w ten sposób, jeśli masz conajmniej 5-6 tys. uu dziennie.
Tymczasem pomyśl o jakichś bardziej materialnych nagrodach, w stylu np. programu do aukcji czy czegoś, czego nie znajdą w internecie za darmo i jest powiązane z profilem strony.
working

gsmkam
bardzo dobry pomysł dziękuje a może mógłby mi ktoś pomóc na stronie bo poszukuje osób chętnych do współpracy

www.gsmkam.yoyo.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl