ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Zmienna treść powitania
maq
Witajcie.

Chciałbym zrobić na swojej stronie taki myk, że jeśli osoba nie jest zalogowana/zarejestrowana to wiadomość powitalna zachęca do rejestracji, a jeśli jest zalogowany, to w treści wiadomości powitalnej zawarte jest podziękowanie za rejestrację.

Wiem że trzeba użyć if iMember i if iGuest, ale nie wiem jak to zrobić Smile Czy ktoś byłby tak miły i pomógł mi ? Grin

Pozdrawiam!

//Dodane: Zapomniałem podać adresu: www.mpietrzak.8u.pl <- Inny niż ten w profilu Smile
Edytowane przez maq dnia 17.05.2007 16:07:17
"Różnica między seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje" // Woody Allen

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 13:20:14
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrroger
W załączniku masz zaawansowany panel powitalny (stworzony chyba przez ekipe FMC, nie wiem). Wrzucasz go do infusions i instalujesz jako wtyczka. Zmieniasz powitanie w menu Wtyczki/.... powinieneś sobie poradzić ;)
(Nie ma inst alki bo plik miałem tylko wgrany na stronę, zgrałem go na dysk, spakowałem i Ci go daje).

Jeżeli to nie zadziała, to stwórz nowy panel i wpisz:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

(Pisałem z na szybkości więc może być błąd).
Edytowane przez Pieka dnia 17.05.2007 18:45:03

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
maq
No wszystko fajnie, ale twój kod od razu na pierwszy rzut oka jest zły Smile Znaczy nie tyle zły, co nie obsłuży go panel powitalny Smile A AWP mam już od jakiegoś czasu Smile No, ale dzięki za zainteresowanie Smile
"Różnica między seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje" // Woody Allen

szer
~maq pisz co i jak to zrobie. AWP ja pisałem to postaram się pomóc Wink

Pieka
maq napisał/a:
No wszystko fajnie, ale twój kod od razu na pierwszy rzut oka jest zły Smile Znaczy nie tyle zły, co nie obsłuży go panel powitalny Smile A AWP mam już od jakiegoś czasu Smile No, ale dzięki za zainteresowanie Smile

Panel powitalny jest tylko panelem i jak kazdy inny mozna go zastapic zwyklym panele, co dla odwiedzajacego bedzie bexz znaczenia - zero roznic.
Dodatkowym plusem jest mozliwosc uzycia dowolnego kodu.

Nie rozumiem Twojej powyzszej odpowiedzi, dostales dokladnie to, o co prosiles.
I jesli masz juz ten panel, to po kiego prosisz o jeszcze?!
Jesli jest tu jakas ukryta logika, to sorry, ale ja jej nie dostrzegam Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
maq
~szer wyślę Ci w PW o co mi dokładnie chodzi, ok?

Shaolin
Panel powitalny nie obsłuży kodu, jeśli dodasz go z poziomu Panelu Admina. Ale nie wiem, czy aż tak wielkim problemem jest edytowanie welcome_message_panel.php i dodanie kodu ręcznie...
working

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl