Zobacz temat
Ostatnio widziani(Last seen panel) - Color mod
|
|
Lukiqq |
Dodany dnia 15.05.2007 17:53:38
|
Początkujący Postów: 179 Pomógł: 7 Data rejestracji: 05.11.2006 18:58 |
Zmodyfikowałem tego Infusiona na własne potrzeby, ale mod wydaje mi się pożyteczny i może komuś się przyda. Mod koloruje wedle uznania nicki ostatnio widzianych osób, kolorowanie odbywa się levelami(101-103). Kawałek oryginalnego Infusiona Last Seen Users: Zamieniamy to co jest zaznaczone kolorem czerwonym na: Ewentualnie zamieniamy caly górny kawałek na cały dolny ;] Też będzie działać :) Ale to jeszcze nie koniec! Mam dla Was jeszcze jedną wersję, w tej wersji oprócz kolorowania nicków dodałem chmurkę wyświetlającą się po najechaniu na nicka kursorem myszy, w chmurce są podstawowe informacje na temat podświetlanego usera - range,nick,pochodzenie oraz czas ostatniej wizyty. By zaaplikować tą wersję musisz prócz zamiany tekstu,pobrać skrypt z załącznika, rozpakować go i wrzucić w miejsce, które określisz podczas edycji, zaznacze je na zielono: Mam nadzieję, że powyższa modyfikacja się komuś z Was przyda. Jej działanie możecie zobaczyć na mojej stronie w panelu "Użytkownicy".
Lukiqq dodał/a następującą plik:
Edytowane przez Lukiqq dnia 15.05.2007 18:29:46 itvortal.avx.pl - A taka sobie moja strona :] Pomoc na GG wyłącznie dla nieco wtajemniczonych, podstawowe HowTo znajduje się na forum. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 13:24:31
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |