ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 44

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Tryb strony wielojęzycznej
Romek
Mam swoją witrynę opartą na php-fusion. Chciałbym ją także przetłumaczyć na angielski i niemiecki i żeby z menu mkżna było wybrać język strony. Jak takie coś zrobć?
Proszę o jak najszybszą odpowiedź - to bardzo pilneWink

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 03:14:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jajaja
Poszukaj na forum bo jest wiel informacji. jest tez strona WOOya na ktorej jest Fusion wielojezyczny, ale strona u sie posypala(raczej serwer) a Wooyo wyjechal i pewnie nawet nie wie ze serwer jego nie dizla. jak co to daj znac to podesle ci emailem lyb tu w zalacznu na forum podesle Ci ostatnia finalna wersje fusiona wielojezycznego

Romek
jajaja napisał(a):
Poszukaj na forum bo jest wiel informacji. jest tez strona WOOya na ktorej jest Fusion wielojezyczny, ale strona u sie posypala(raczej serwer) a Wooyo wyjechal i pewnie nawet nie wie ze serwer jego nie dizla. jak co to daj znac to podesle ci emailem lyb tu w zalacznu na forum podesle Ci ostatnia finalna wersje fusiona wielojezycznego

Dobra, mój e-mail:

MajsterBieda
Ja pier.... , takiego maila to jeszcze nie widziałem GrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin

jajaja
To jednak wole zapuscic tu jako zalacznik. GrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin

jajaja
Niestety nie chce sie ten zalacznik zainstalowac. czyli Ci nie pomoge. Sorki

Romek
MajsterBieda napisał(a):
Ja pier.... , takiego maila to jeszcze nie widziałem GrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin

To tylko taki darmowy alias, który ma służyć do ochrony przed spamem. Założenie takiego aliasu to kwestia 30 sekund i tyle samo zajmuje jego skasowanie Wink

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl