Zobacz temat
FURL i index.php
|
|
nker |
Dodany dnia 02.05.2007 18:59:57
|
Przedszkolak Postów: 40 Data rejestracji: 26.03.2007 09:59 |
Witam, postaram się przedstawić przejrzyście co i jak. 1.Podmieniłem index.php z news.php, aby pozbyć się news.php z adresu url 2.Zainstalowałem FURL (chciałem), ale pojawiły się problemy z newsami. -W pliku seoname.php stoi: Niestety, ale zmienna $info['news_subject'] zwraca wartość zerową, można to zobaczyć tu. 3. Tak samo jest w index.php (podmieniony news.php), nie wiem jak wyciągnąć (jaka zmienna) tytuł newsa, aby wsadzić go jako nazwę linku. Jeszcze jedno, ale to chyba nie związane, w artykułach nie działa mi strona do drukowania, pojawia się pusta kartka. Pozdrawiam, fajnie by było, gdy ktoś się zainteresował ;-) język niemiecki? e-deutsch to najlepszy wortal tego języka z obszernymi zasobami z działu gramatyka niemiecka oraz matura z niemieckiego!
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 14:34:39
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Wolverine |
Dodany dnia 03.05.2007 09:07:53
|
Przedszkolak Postów: 22 Data rejestracji: 24.04.2007 14:26 |
Ty, a przecież w tytule newsa nie ma linków? tylko np. w komentarzach? Więc tam gdzie masz readmore.php... to zmien podaj tą linjike gdzie masz readmore.php... to Ci przerobie. |
|
|
nker |
Dodany dnia 03.05.2007 11:14:56
|
Przedszkolak Postów: 40 Data rejestracji: 26.03.2007 09:59 |
Zrobiłem to tak jak teraz, możesz zobaczyć. chciałem, żeby zamiast czytaj-news był tytuł, ale nie wiem jak go wyciągnąć. język niemiecki? e-deutsch to najlepszy wortal tego języka z obszernymi zasobami z działu gramatyka niemiecka oraz matura z niemieckiego!
|
|
Przejdź do forum: |