ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 26

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Adsense czy Adkontekst
pavka
Google czy Netsprint? Mozna oba na jednej stronie?

Co jest korzystniejsze? prosze o wrazenia jesli ktos z ktoregos korzysta.

Dzieki
Pozdrawiam,
P.

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 06:37:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Marvin-Nekromanta
Ja osobiście od roku jestem posiadaczem konta gmail w Google oraz w innych usługach. I polecam. Teraz korzystam tylko z Adsense (tylko od zawsze Smile ) i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Z tego co wiem chyba raczej nie można posiadać obydwu reklam Google i Netsprint'a. Ale poczytaj lepiej jeszcze ich regulaminy.

PS Korzyści.... Nie mogę wypowiadać się na temat Adkontekst'a, ale moja opinia o Adsense jest pozytywna (8/10)
Edytowane przez Marvin-Nekromanta dnia 02.05.2007 13:31:07

Piotrroger
A ile masz z tego kasy? Np. na tydzień (i ile masz wizyt tygodniowo - średnio).

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
Marvin-Nekromanta
heh na razie nic nie mam ale teraz instaluje systemy w sali komputerowej (15 kompów) i będzie 15$ po 1$ za instalacje FireFox'a z GoogleToolBar. Skąd wiem, że działa?? Kumple... Pokazywali screen'y Smile

Pisz zdania z dużej litery /JazOOn
Edytowane przez JazOOn dnia 03.02.2008 20:06:10

pavka
A ktos mi porowna google/netsprint?
Pozdrawiam,
P.

m_i_n
Z tego co mi wiadomo w adkontekst co miesiac biora za przelanie uzbieranych srodkow cos 5 zl... w mojej sytuacji wygladalo to tak ze nigdy bym nic nie zarobil co zawsze bylem ponizej tego pulapu wiec sobie darowalem.

http://www.bbproject.net
Lord_Sirius
Google dało mojej stronie bana na adsense - niby nieważne kliknięcie były o_O
W każdym razie google da ci np 10-30$ miesięcznie a netsprint 5-10zł.

Wybieraj co wolisz Pfft

Aha google wyplaca od 100 dolarów i czeka się nieco czasu na list z kodem dzięki któremu mozna będzie wypłacić kase.

pavka
Z google korzystam i jest ok, wyplacaja gdy przekroczy sie 100 dolarow kiedys bylo wlasnie za pomoca listu i czek byl teraz juz normalnie transfer bankowy bez prowizji jest, w czwartek zatwierdzenie wyplaty i przelew we wtorek w PKO w polsce pieniadze pelna kwota wiec pod tym wzgledem jest ok czekam jeszcze niech ktos potwierdzi, ze jest taka roznica - 10-30 usd a 5-10 zl ...

Pozdrawiam,
P.

Konto ukryte
jesli sie moge wypowiedziec na temat google adsense
to jest tak ze jesli mamy reklame adsense np dla tresci to jesli google znajdzie na naszejs tronce inna reklame np z yoyo.pl t automatycznie przychodzi powiadomienie ze zablokowane zostaje konto lub stronka trzeba tak reklamy stawiac zeby nie wlazly inne reklamy no od servera lub domeny albo aliasu np na yoyo.pl i na domenie blo.pl google sie gryzie i blokuje konto ale takze powiadamia o tym na maila trzeba usunac wtedy reklame.
Jesli ma sie google adsense to takze gryzie sie z innymi reklamami wyzej wspomnianym np Netsprint
i rzeczywiscie lepiej jest przelewem na konto niz czekiem roznica nie wielka ale takze widac ja po dluzszym czasie ile tracimy Grin
to moje zdanie Grin
pozdrawiam

pavka
ale generalnie mozna korzystac z gogle i netsprint tylko , zeby na danej podstronie nie bylo tego i tego tak? czyli np daje pod komentarzami newsow/zdjec - google a pod tematami na forum netsprint? lub losowo tak jak jest tutaj zrobione pod forum losowo sie pojawia google lub netsprint wtedy jest ok?

a jeszcze ktos mi powie jak placi netsprint? za tyle samo klikow rzeczywiscie jest duza roznica miedzy gogle a netsprint?
Pozdrawiam,
P.

Konto ukryte
roznicy nie wiem, ale jak mialem na przemian gogle i netsprint to sie czepili i przyszedl mi mail ze cos nie tak jest pod linkiem url ble ble ble i takie tam wiec usunolem i wpakowalem na inna stronke google i na inna moja netsprint

goracemajtki
Przepraszam za odświeżenie tematu ale chciałbym sie wypowiedzieć na temat tych reklam hmmm moim osobistym zdaniem lepsza jest adkontekst bo z klikniecie dają 3gr a Adsense to już nie wiem jak wypłaca... Mam to i to i większe dochody daje kontekst polecam i pozdrawiam Smile

www.civic-4wd.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl