ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 37

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
fusionlab.pl - Fusion Laboratory
RaFiK
Witam wszystkich.
Kilka dni temu odwiedzając Fusion Modyfication Center stwierdziłem że już chyba każdy o nim zapomniał (min. powodem jest wygasła domena) i nikt go nie odwiedza. Wpadłem na pomysł eXtremalnej reanimacji tamtejszej strony i stworzenia z ekipą Fusion Modyfication Center czegoś może nie aż tak do końca, ale nowego. W taki sposób powstało Fusion Laboratory (co prawda jeszcze mało treści i plików do pobrania, ale to z czasem...). Jest to nasze Laboratorium Fusiona. W najbliższej przyszłości napewno będzie można pobrać wiele dodatków do PHP-Fusion nigdzie indziej nie dostępnych (bo własnoręcznie stworzonych przez ekipę FL...). Oczywiście wszystkich chętnych do bliższego poznania Fusion Laboratory odsyłam na stronę główną naszego serwisu: fusionlab.pl
Edytowane przez Pieka dnia 05.07.2008 23:28:04

http://fusion-themes.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 02:51:37
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
szer
FusionLab. po roku nieobecności wraca.
Nowy adres - www.fusionlab.pl
Zapraszamy!
Edytowane przez Pieka dnia 05.07.2008 23:25:03

Pieka
I bardzo dobrze! Najwyzsza pora zaczac cos robic, a nie tylko uganiac sie za dziewczynami Grin
Pilnujcie strony merytorycznej jak i zasad pisowni, bo z tym byl swego czasu spory problem.
Poza tym, coz mozna rzec wiecej... Powodzenia! Smile

P.S. Podoba mi sie na forum panel statystyk. Bardzo dobry pomysl z dodaniem urodzin.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
szer
Hehe Smile. A trzeba było jednak wrócić na stare śmieci Smile.
Co do strony merytorycznej i zasad pisania to weźmiemy się za to Smile. Mam nadzieję, że teraz nie będzie nam sprawiać tylu problemów.
I dziękuję Wink

Co do statystyk na forum to jeszcze nie wszystko działa tak jak powinno, ale jesteśmy na dobrej drodze Smile. A urodziny działają i może jeszcze trochę je rozbuduje.

Pieka
szer napisał/a:
..i zasad pisania to weźmiemy się za to Smile. Mam nadzieję, że teraz nie będzie nam sprawiać tylu problemów...

Macie Szymka, wiec jako maniak Pfft bedzie Was pilnowal Smile
Edytowane przez Pieka dnia 06.07.2008 00:18:41
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
slawekneo
Polecam dokonac poprawek na stronie. Pod opera 9.5 jest pare bledow, a o IE to juz wogole nie wspone. Jedyna przegladarka na ktorej nie widac razaco bledow na stronie to ff, ale jak wiadomo nie wszyscy z niego kozystaja..

Pozdro!!
Edytowane przez szymon dnia 07.07.2008 00:35:06

szer
Co do poprawności wyświetlania... U mnie na Firefox'ie 3 wyświetla się wszystko prawidłowo, dlatego nie zauważyłem błędów. Starałem się wszystko pisać na zgodność z XHTML (validator wskazuję pełną poprawność).
Ale już opera się ściąga, a jak to mi nie pomoże to przejdę na windowsa i na nim popracuję nad poprawnym wyświetlaniem strony.

Pieka
W zalaczniku masz dwa pierwszoplanowe bledy widoczne w Operze. Musisz sobie przekrecic w lewo Wink
Pieka dodał/a następującą grafikę:
fusionlab_opera.png

Edytowane przez Pieka dnia 06.07.2008 10:52:36
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
szer
W operze zauważyłem to, że mi top źle wyświetlało... To już poprawiłem na localu (jakoś mi serwery livenetu nie chodzą :/)...

Tego błędu szczerze mówiąc nie widzę u siebie, ale za to też coś związanego z newsami i artykułami. Ehhh przeniose się na WinXP i tam popracuje

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl