ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 25

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
News Dnia
kraski1
Cześć,

Mam pomysł na przysłowiowego moda, otóż zapewne parę osób tak jak ja chciałby takie coś jak na http://www.sport....t/0,0.html że najważniejszy news jest wyświetlany z obrazkiem, odnośnikiem do newsa i małymi informacjami, do tego jest jeszcze przyciemniane na dole. Czy jest możliwość zrobienia takiego cześć np. w dodawaniu newsa była opcja dodania newsa dnia który był widoczny tak jak tutaj http://www.sport....t/0,0.html

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 03:54:15
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Dagobah
kraski1 napisał/a:
Cześć,Mam pomysł na przysłowiowego moda, otóż zapewne parę osób tak jak ja chciałby takie coś jak na http://www.sport....t/0,0.html że najważniejszy news jest wyświetlany z obrazkiem, odnośnikiem do newsa i małymi informacjami, do tego jest jeszcze przyciemniane na dole. Czy jest możliwość zrobienia takiego cześć np. w dodawaniu newsa była opcja dodania newsa dnia który był widoczny tak jak tutaj

PA - News - na dole zaznacz: NEWS DNIA i po sprawie. Kwestia wyglądu tego newsa leży tylko i wyłącznie w Twojej gestii - czy to będzie obrazek na całe rozmiary wiadomości, czy tylko z boku. Jeżeli chcesz inaczej to stwórz panel nowy, wklej tam treść news (panel nazwij NEWS DNIA i wstaw go nad newsami)...
Edytowane przez Dagobah dnia 22.04.2007 16:36:56

kraski1
Tak tylko pytanie jaki kod aby wszystko leżało tak jak chcę i żeby był na tym tekst, i odnośnik :/ Tyle to i ja wiem.

Dagobah
kraski1 napisał/a:
Tak tylko pytanie jaki kod aby wszystko leżało tak jak chcę i żeby był na tym tekst, i odnośnik :/ Tyle to i ja wiem.

Tworzysz panel, ustawiasz w nim tło obrazka (np. zdjęcie jakieś) i wklepujesz normalnie tekst (kolor też sobie możesz wybrać, łał nie?). Wszystko możesz jeszcze zlinkować wstawiając <a href="link">Tekst newsa</a>

Elvis92
Dagobah napisał/a:

PA - News - na dole zaznacz: NEWS DNIA i po sprawie.

Gdzie tam masz coś takiego jak news dnia?
Edytowane przez Pieka dnia 10.04.2008 23:39:02

Pieka
Elvis92 napisał/a:
Dagobah napisał/a:

PA - News - na dole zaznacz: NEWS DNIA i po sprawie.

Gdzie tam masz coś takiego jak news dnia?

Mial pewnie na mysli zaznaczenie podczas tworzenia "Przyklej ten news".
Przy okazji przeczytaj temat o nazwie "Jak wyróżnić przyklejonego newsa ?".
Polacz i ciesz sie extra newsem dnia Smile
Edytowane przez Pieka dnia 10.04.2008 23:43:00
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl