ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 27

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Komputer do 2tys?
Pako
Witam, poszukuje dobrego sklepu komputerowego. Chce kupić samego kompa do 2 tys. może macie coś na polecenie, jakieś konkretne zestawy Smile? Ja myślę coś o tym http://www.allegr...250gb.html
pozdrawiam Wink
Zapraszam!
Wszystko o Photoshop-ie!!
Zapraszam!!!

www.webphotoshop.pl

http://webphotoshop.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 08:22:27
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
szer
~Pako z własnego doświadczenia wiem, że zestawów nie opłaca się kupować, bo Cię i tak nabiją na więcej niż powinni... Tak było z moim pierwszym kompem. Dlatego kolejne dwa składałem sam. Kupowałem osobno częścbi bo taniej i pewniej. Potem tylko poskładałem i gitarka Grin. I jestem zadowolony

SebaZ
jestem podobnego zdania co szer. A ze sklepów komputerowych polecam np. agito.pl
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
SebaZ napisał/a:
jestem podobnego zdania co szer. A ze sklepów komputerowych polecam np. agito.pl

Oo, juz na dzien dobry spodobaly mi sie ich ceny Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
SebaZ
kupiłem tam laptopa i nie narzekam :]
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
SebaZ napisał/a:
kupiłem tam laptopa i nie narzekam :]

O tym caly czas mysle... Juz na pierwszej stronie jest niezly model za przyzwoite pieniadze Cool
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pako
Wole już kupić gotową skrzynkę Smile
Zapraszam!
Wszystko o Photoshop-ie!!
Zapraszam!!!

www.webphotoshop.pl

http://webphotoshop.pl
m_i_n
OMG, za ta cene z allegro to straszna kaszana ten sprzet. Procek Pentium D, nie daj sie zwiesc slowa DWA RDZENIE, fakt, on tyle ma, ale to nie to samo co najnowsze chocby DUAL CORE... to calkiem inna klasa sprzetu. Poza tym, plyta glowna to chyba microATX.

Szybki Dwurdzeniowy procesor który daje łączną moc 5,6GHz !

Bujda na resorach, co to za bajki...?? istny chwyt marketingowy. Tak by bylo, ale i tak teoretycznie w sytuacji napisania aplikacji 2 watkowej o rownomiernie rozdzielonej pracy na 2 watki. W praktyce graniczy to z cudem!!! gdyz trudno przetwarzac niezaleznie 2 struktury danych ktora jedna nie zalezy od drugiej. Stad wlasnie procesory 2 rdzeniowe nie maja dwokrotnego wzrostu wydajnosci. Jestem programista od ponad 7 lat juz i wiem co mowie Wink

Dobra, sry za ten wywod ale szlak mnie trafia jak widze cos takiego Pfft

http://www.bbproject.net
SebaZ
Obecnie allegro to już przeżytek. Ludzie zaczynają się odwracać od tej platformy aukcyjnej. Dlaczego?
Ze strony klientów: jakiś czas temu głośno było o lukach w systemie aukcyjnym.
Ze strony sprzedających: co raz wyższe marże allegro popychają do uruchamiania sklepów internetowych.
Jedyna dobra rzecz jaka pozostała z allegro to taka, że jak na razie jest niezłym źródłem informacji jakie towary są dostępne na rynku. Osobiście przeglądam allegro aby, np. wybrać sobie telefon, a kupuję go poza allegro, lub w jakimś sklepie internetowym. Podobni9e z częściami komputerowymi.

JazOOn
Pako napisał/a:

bez obrazy ale to najgłupsze co możesz zrobić.
ja swój pierwszy komp dostałem (jeszcze za miliony (czasy 486 i pentium 133Smile a potem kolejne składałem już sam.
powód? żaden zestaw nie zaspokoi twoich oczekiwań bo tylko Ty wiesz co bedziesz na tym kompie robił itd.

marpar
JazOOn napisał/a:
Pako napisał/a:

bez obrazy ale to najgłupsze co możesz zrobić.
ja swój pierwszy komp dostałem (jeszcze za miliony (czasy 486 i pentium 133Smile a potem kolejne składałem już sam.
powód? żaden zestaw nie zaspokoi twoich oczekiwań bo tylko Ty wiesz co bedziesz na tym kompie robił itd.

w sumie to samo można powiedziec o cms'sie - najlepszy taki, który napiszesz sam do swoich potrzeb Wink
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
JazOOn
marpar napisał/a:

w sumie to samo można powiedziec o cms'sie - najlepszy taki, który napiszesz sam do swoich potrzeb Wink

zależy jakie masz potrzeby Smile
do podstawowych potrzeb (gra w zwykle gierki, pisanie dokumentow, przegladanie netu) starczy blaszak z zestawu
ale do grania w super nowosci w extra grafie, rendering 3d czy kompilacje np. filmow Wink lepiej spisze sie wlasnorecznie dobrana kompozycja sprzetowa Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl