Zobacz temat
Odnowiony portal o terroryźmie
|
|
gregorio21 |
Dodany dnia 20.04.2007 15:05:59
|
Przedszkolak Postów: 3 Data rejestracji: 21.03.2007 16:20 |
Zapraszam do oglądania i oceniania odnowionego portalu nt. terroryzmu i wojny z terroryzmem: http://www.wojnaz...em.yoyo.pl gdzie zaszło dość trochę zmian. Oto najważniejsze zmiany: - zmiana grafiki strony (z kolorów dosyć "ostrych", wrecz "krwistych, które miały być związane z tematyką na bardziej łagodne) - wiadomo, że nie wszystkim się układ graficzny ten strony spodoba, ale jak wiadomo - jest to sprawa gustu, czyli sprawa dość subiektywna - stworzyłem zupełnie nową pozycję w menu strony (własnoręcznie, nie żadna kopia), jaką jest pozycja "Filmy on-line" - chciałem nieco urozmaicić portal, aby za pośrednictwem portalu można było oglądać filmy zwiazane z terroryzmem - pojawiły się oczywiście nowe artykuły nt. terroryzmu i konfliktów zbrojnych (od razu dodaję że artykuły nie są stworzone na zasadzie "kopiuj-wklej", a zdcydowana większość ich pochodzi z tłumaczeń zagranicznych, więc trochę pracy musiałem w to włożyć) - kategoria "newsy" ma na celu informować o bieżacych wydarzeniach na świecie, związanych z terroryzmem - w końcu ruszyło "FORUM", więc coś tam zaczyna się dziać (narazie może nie specjalnie dużo jest wypowiedzi, ale myślę, że jest to w dużej mierze spowodowane obecnie małym zainteresowaniem tą dziedziną w Polsce, gdyż ogólnie niewiele się w Polsce o tym mówi, a np. do Iraku to się już wszyscy przyzwyczaili - ale powiem tak: "do nastepnego ataku na świat Zachodni" (oby jak najpóźniej) wiadomo, że ludzie nagle przypomną sobie o terroryźmie Przypominam, że portal ten jest ciągle dosyć nowym portalem, a więc jak wiadomo "czlowiek najlepiej uczy się na swoich błędach" - na bieżąco staram się dokonywac odpowiednich korekt, zmian itd, więc wierzę, że w tej kwestii moge choć trochę liczyć na wyrozumiałość. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów serdecznie !!! |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 23:28:21
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Shaolin |
Dodany dnia 20.04.2007 17:11:29
|
Bywalec Postów: 888 Data rejestracji: 23.10.2004 14:59 |
jak dla mnie theme jest zbyt cukierkowo-pastelowy, ale to jest akurat sprawą indywidualną. logo nie jest przystosowane do wyższych rozdzielczości - przy szerokości 1008 px nie mam zresztą pojęcia, do jakiej rozdzielczości miało być przystosowane :) Edytowane przez Shaolin dnia 20.04.2007 17:12:15 working
|
|
|
Dagobah |
Dodany dnia 20.04.2007 18:35:08
|
Początkujący Postów: 160 Data rejestracji: 15.08.2006 10:46 |
Shaolin napisał/a: logo nie jest przystosowane do wyższych rozdzielczości - przy szerokości 1008 px nie mam zresztą pojęcia, do jakiej rozdzielczości miało być przystosowane Logo mi się w ogóle wydaje dziwne... flaga amerykańska nie wiem czy jest odpowiednią rzeczą na takiej stronie. Bardziej pasowałby inne obrazki... [IMO] (mogę się nie znać) |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 20.04.2007 18:40:10
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Ja ze swojej strony polecam aktualizacje portalu + zmiana/poprawa logo oraz glebsza modyfikacja theme.
Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |