Zobacz temat
Wielkanocny Theme/Theme Switcher w zależności od dnia
|
|
Fishman |
Dodany dnia 09.04.2007 14:14:03
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 20.03.2006 22:29 |
Szukam i szukam, ale może źle szukam. Nie mogę nigdzie znaleźć wielkanocnego theme'a może ma ktoś z was dostęp? Albo napisał coś fajnego i chciałby się podzielić Szukam jeszcze czegoś takiego: infusion najlepiej, w którym ustawiałoby się kolorystykę stronki w zależności od dnia. może być chociażby taki, który zmienia na danego thema w danym dniu, tylko musiałaby być możliwość ustawienia na każdy dzień innego... (oczywiście jakieś dodatkowe przyciski ustawiające thema na dany tydzień mile widziane). do czego? Mam stronkę o tematyce religijnej (niepopularny temat, ale podszkolić się zawsze można). Przerobiłbym jeden theme tak, że byłby praktycznie taki sam \, tylko kolory by się różniły i w zależności od koloru szat liturgicznych w danym dniu chciałbym, żeby się to zmieniało (po wcześniejszym ustawieniu rzecz jasna). czy podjąłby się ktoś napisania takiego rotatora theme'ów? PS. Wesołych Świąt! Edytowane przez jantom dnia 05.01.2008 21:24:48 Remember remember the fifth of November
The gunpowder, treason and plot. I know of no reason why gunpowder, treason Should ever be forgot... [V for Vendetta] |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 05:36:51
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
jantom |
Dodany dnia 09.04.2007 17:02:26
|
Weteran Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
A theme Easter 2006 to pies? Do ściągnięcia w Labie. Co do modułu... Mamy wersję godzinową, myślę, że na jej podstawie da się zrobić i dniową. Temat dotyczący wersji godzinowej - http://www.php-fu...&pid=52470. |
|
|
Fishman |
Dodany dnia 21.04.2007 20:00:06
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 20.03.2006 22:29 |
Dzięki! Tego thema widziałem ale jest średnio fajny więc myślałem, że jest może coś jeszcze. Dzięki jeszcze raz!
Remember remember the fifth of November
The gunpowder, treason and plot. I know of no reason why gunpowder, treason Should ever be forgot... [V for Vendetta] |
|
Przejdź do forum: |