ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wesołych Swiąt!!!
michal89
Wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, szalonego i wyjątkowo mokrego Śmigusa Dyngusa oraz samych słonecznych i cudownych dni życzę Super adminowi, Adminom, Moderatorom i wszystkim uzytkownikom PHP-FUSION.PL. Jednocześnie chciałbym przeprosić wszystkich, którz poczuli się w jakikolwiek sposób przeze mnie dotknięci, oraz podziękować wszystkim którzy pomagali mi na trudnej drodze webmasterowania. Dziękuje Piece, za wiele pomocnych rad oraz za pomoc w odzyskaniu strony z rąk hackera, Wooya'i za wiele pożytecznych wtyczekGrin, wlodkowip za to że zawsze ma coś ciekawego do poradzenia, SebieZ za to że nazwał mnie matołemWink, Jantomowi za to że zawsze stara się być bardzo pomocny oraz wielu innym osobom, bez których Support nie mógłby funkcjonować. gdybym o kimś zapomniał to proszę pisaćGrin
PS. Kocham WasGrinGrinGrin

www.3gmobile.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 06:54:29
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Dziekuje za piekne zyczenia! Smile
Prawde powiedziawszy nie spodziewalem sie ich w ogole od Ciebie, a juz zpewnoscia nie w takiej postaci.
Bardzo milo mnie zaskoczyles i przywrociles wiare w Was wszystkich.
Jeszcze raz dziekuje i Tobie rowniez Wesołych Świąt!
Edytowane przez Pieka dnia 07.04.2007 11:30:37
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Milka
Dziękujemy za śliczne życzenia Smile
Myślałam, że wiara z Userów już legła w gruzach, a jednak nigdy nie można przestać wierzyć... Smile
Tobie także wesołych, spokojnych świąt Wielkanocnych spędzonych w rodzinnym gronie oraz mokrego dyngusa! Smile
Dla wszystkich innych Userów także wszystkiego najlepszego na te święta!
Smile

ross154
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia Wam wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, kolędowania przy stole Wigilijnym i mnóstwo prezentów pod choinką.

Nadchodzący Nowy Rok 2008 niech spełni Wasze najskrytsze marzenia osobiste jak i zawodowe.

ICEK
Wesołego jajka..upsShock to nie ta bajka, przepraszam pomyłka to ma być choinka Grin więc życzę Wszystkim prezentów, szczęśliwych momentów, karpia smażonego i roku 2008 uorczego !!! :-) GrinSmile Wink Grin

images34.fotosik.pl/86/e121d5b3c293d17b.gif

~!!! WESOŁYCH ŚWIĄT ~!!!

Edytowane przez ICEK dnia 24.12.2007 10:36:05

www.modlinski.net
michal89
Heh, widzę, ze obchodzimy dwa święta w jednym temaciePfft
jak już kolega napisał posta w tym temacie związanym ze świętami wielkanocnymi to ja tez dołączę się do życzeń. Ostatnio nie miałem czasu tu zaglądać ze względu na naukę (mam w tym roku maturę).
A więc życzę Wam wszystkiego co najlepsze, dużo zdrowia (bo bez tego nie ma niczego innego), szczęścia, pieniędzyGrin i tego, żeby Polski Support Php-Fusion miał większą popularność niż niż ten z wyspWink
Wesołych świąt!

www.3gmobile.pl
JakubG
Dołączam się do życzeń. Każdej osobie pracującej w administracji życzę przede wszystkim wytrwałości, ponieważ wiem jak to jestSmile Wszystkiego Najlepszego jeszcze raz. WinkWinkWink
Dawniej znany jako Gucio.

www.gameshouse.info
Piotrek
Wszystkim życzę wiadomo wesołych, pogodnych... Świąt Grin

A teraz tak na supportowo:

Ekipie Supportu życzę przede wszystkim wytrwałości, jeśli chodzi o naszych niektórych upierdliwych uzyszkowników Wink Także miłych chwil na supporcie.
Mam nadzieję, że nowy, 2008 rok zwiastuje nam paru nowych moderatorów, bo oni są nam potrzebni Smile

Użytkownikom mogę życzyć rozwijania swoich umiejętności webmasterskich, dobrej lektury REGULAMINU SUPPORTU, FORUM, jak i PORADNIKA. Apeluję o poprawne nazywanie tematów! Smile

Tak więc Wszystkiego najlepszego!

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl