ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 35

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.djgomez.info - Strona domowa DjGomez'a
Konto ukryte
Witam, a wiec komentujcie.
Co sadzicie o stronce i jej tematyce ??
Goraco pozdrawiam i dziekuje za kazdy koment Grin

PW od moderatora:
  1. Odświeżenie Tematu - Pieka 05.03 - 21:10

Edytowane przez Pieka dnia 05.03.2008 21:08:11

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 02:34:13
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
dex
Co do tematyki to ok, dużo treści / materiałów, co do strony, to moim zdaniem za dużo tego, tu błyska tam świeci, tu mryga, ogólny oczo-kwik, no i błędy... w samym menu jest: Slawki Dje...
Edytowane przez Pieka dnia 05.03.2008 21:08:29

MOJE STRONY W PHP-FUSION
| ARMAGEDDON CORP | PUG Bielany | W3C-PHPFUSION.ORG |

http://armageddoncorp.eu
Piotrek
Ta.... zawartośc moze jest niezła ale wygląd do bani. Pozdrawiam
Edytowane przez Pieka dnia 05.03.2008 21:08:49

szer
Nie jest tak źle.... Więc nie marudźcie....
Minusy:
- Za duże logo (strona zaczyna się dopiero po zjechaniu w dół...)
- Mało estetyczne logo
- Them nie dopracowany... (Między lewym panelem a środkiem jest przerywana kreska, chyba też powinna być między środkiem i prawym panelem)
- Menu zbyt duże.... Długie na pare metrów....
- Grafiki, naprawde można dostać oczopląsu
- i pare mniejszych

Plusy:
- Tematyka
- Ilość materiałów
- w miare schludny them( po przeróbkach będzie ok)
- i też inne
Edytowane przez Pieka dnia 05.03.2008 21:08:59

Konto ukryte
Aha czyli ogolnie popracowac nad themem i logiem Grin
No dzieki ziomki jesli mozecie komentujcie wieej Grin zawsze to cos pd was sie naucze i bedzie zawsze lepiej Grin dzieki :*
Edytowane przez Pieka dnia 05.03.2008 21:09:16

kraski1
Ta strona wyglada jak zrobiona w photoshopie, mi się nie podoba :/ Sory
Edytowane przez Pieka dnia 05.03.2008 21:09:29

Johny
Nawet fajne... Doczepie się tego małego szczegółu (dla większości pewnie to będzie nie istotne, ale mnie to strasznie denerwuje Pfft) lewe menu jest za wąskie i nie pasuje do prawego Pfft... A tak poza tym dużo treści i ogólnie masz czym się chwalić ^^ 7+/10 Pfft
Edytowane przez Pieka dnia 05.03.2008 21:09:38

www.dobre-filmy.pl
Brudzio
Te tło i ta skórka za bardzo się rzuca w oczy a ja tego bardzo nie lubię :/
Edytowane przez Pieka dnia 05.03.2008 21:09:47

www.brudzio.rox.pl
jantom
Reklama reklamą reklamę pogania... Ok, jakoś utrzymać się trzeba, ale trzeba jeszcze tego przypadkowego użytkownika zatrzymać - a on widzi tylko logo i reklamy - jak dla mnie jest to spory minus. Zawartości nie będę komentować - nie lubię tego typu muzyki, więc tylko poziom żółci bym sobie podniósł, a gierek on-line i filmików szukam gdzie indziej.
Skórka nie jest zła, drobne poprawki (m.in. te, które propnował Szer) i nie będzie się człowiek aż tak czepiał.
Edytowane przez Pieka dnia 05.03.2008 21:09:57

http://jantom.info
Konto ukryte
A co teraz sadzicie o www.djgomez.info
Proszę o komentarze Grin
Pozdrawiam
Edytowane przez Pieka dnia 05.03.2008 21:10:06

dante77
Ciekawe ile ta strona generuje zapytań do bazy?

http://stronyrobie.pl
Konto ukryte
Yy cio ? Mów mi tak dalej dante77 heheh
Edytowane przez Milka dnia 05.03.2008 23:40:54

Dagobah
djgomez napisał/a:
A co teraz sadzicie o www.djgomez.info
Proszę o komentarze :D
Pozdrawiam

Proszę :)

1. Odpalam Twoją stronę i widzę logo flash'owe, do tego dość "oczo-waląco". Jak dla mnie to po uruchomieniu strony powinna być widoczna już jakaś informacja, choćby news/wiadomość, kawałek czegoś co ma więcej liter niż "Download".
Jeżeli tego nie ma, wg mnie strona wygląda jak robiona na odpiepnicz, bo się dorwało jakieś tło pod logo, nie zmniejszyło rozdzielczości i patrz, a może się spodoba...

2. Białe tła paneli wszystkich dziwnie kontrastują z całością - mnie osobiście bolą aż oczy... Do tego jeszcze różnokolorowe odnośniki, większą i równą czcionką pokazują, że strona jest .... jak wspomniałem wyżej.

3. Na dole jest panel: Top Site ;-) - to było raczej z czepialstwa...
4. Stopka jakby w ogóle nie współgrała z resztą wyglądu theme'a
5. Panel: DO ULUBIONE I STARTOWA działa jedynie pod IE (chyba, że to ja mam jakiś błąd, że mi FF nie chce dodać do zakładek lub ustawić jako startową...)
6. Jak już jesteśmy przy IE to pod tą przeglądarką część prawych paneli nie ma identycznej długości - to aż razi w oczy
7. Efekt po najechaniu na news'a jest ciekawy, lecz dziwnie wygląda u Ciebie. Nie pytaj czemu - mi tu nie przypadł do gustu...
8. Dział Linki trochę dziwnie umieszczony, jakby w środku, jakby na dole... Albo tu albo tu - innej zasady nie wyznaję :)
9. Nie lubię błędów, a tu jest ich aż od zatrzęsienia.... Jednym z wielu jest choĆby:

(..)np. darmowe sample midi czy chodź by dzwonki do waszych komów.(...)

To tak z grubsza...

A teraz pozytywy
1. Favicon - ładnie się prezentuje (mam nadzieje, iż nie jest to darmowy)
2. Menu/Logo - to, że przyzwoicie wykonane we Flash'u, a minusy to jak w punkcie 1.

Gdybyś poprawił te punkty co Ci napisałem osobiście zwiększyłbym ocenę. Gdy je widzę nie mogę dać więcej niż 3/10...
Pozdrawiam i wytrwałości

Konto ukryte
Dagobah Dziękuję ślicznie właśnie to jest profesjonalny koment chociaż mało pozytywów cieszę się że tak to ująłeś skomentowane ale i poradzone co i jak Grin
Czekam na więcej takich !!
Pozdrawiam

Lukiqq
Ok, to jeszcze ja Smile

1. Google AdSense na samej górze?? Do tego na białym tle, w ogóle nie pasuje to do reszty strony.

2. Flashowy top jest całkiem fajny, gdyby nie to, że ma inne tło od reszty strony - top(#5c0304)/reszta(#610304).

3. Nie pasuje to, że menu w topie jest węższe od reszty strony.

4. Nagłówki paneli są złożone z białego tła i szarych linii, na to wchodzi szary tekst przez co całość staje się niewidoczna.

5. Nagłówki są pisane raz z CAPSem, raz bez?

6. Jak poprzednik - panel ulubione/startowa jest wykorzystywany tylko w IE, moim zdaniem jest on tu niepotrzebny a wręcz zawadza Smile

7. Migające kropki obok nazw w lewych panelach - nie dość, że źle przycięte i poszarpane to jeszcze migają Wink Bezsens!

8. Top 5 Forum Posters/top site itp. Ja jestem z Polski i nie wiem co to są "Posters" i "site" Wink

9. Staty uzytkownikow - uzytkownik, a kto to taki?

10. W momencie gdy sprawdzam Twoją stronę chyba aplikujesz nowy skrypt podświetlający DIVa - action.js, mam nadzieję, że jeszcze tego nie ukończyłeś bo wygląda strasznie! Na początku tło jest białe, gdy najadę na newsa to robi się niebieskie i tak już zostaje. Do tego przy każdym wywołaniu skrypt sypie błędami.

11. Rozumiem, że reklamy są nieuniknione, ale...u Ciebie zajmują one co najmniej połowę strony.

12. No stopkę to aż strach komentować Smile

13. Ominę bo pechowy Wink

14. Na stronie po raz setny widzę kto ostatnio się zarejestrował.

15. W IE panele są różnej wielkości, raz mniejsze raz większe.

16. Pod Operą zaś i Firefoxem środkowe panele się rozjeższają.

16. W3C Markup Validation Service -Failed validation, 317 Errors

Reasumując musisz jeszcze nad nią popracować! Smile Powodzenia!
Edytowane przez Lukiqq dnia 06.03.2008 12:31:30
strzelec.png
itvortal.avx.pl - A taka sobie moja strona :]
Pomoc na GG wyłącznie dla nieco wtajemniczonych, podstawowe HowTo znajduje się na forum.

itvortal.avx.pl
Konto ukryte
Lukiqq No i także dziękuję za komenta wyczerpujący i daje dużo do myślenia tak do twojego jak i Dagobah posta przyłożę się jeszcze dziś Grin Dziękuję za komenta a co do punktu 16
16. W3C Markup Validation Service -Failed validation, 317 Errors

To nie stety nie wiem jak sobie z tym poradzić Sad Pozdrawiam i czekam na więcej komentarzy i ocen Wink)

Lukiqq
Jeśli chcesz to prześlij mi tego thema na maila, trochę Ci go poprawie Smile
strzelec.png
itvortal.avx.pl - A taka sobie moja strona :]
Pomoc na GG wyłącznie dla nieco wtajemniczonych, podstawowe HowTo znajduje się na forum.

itvortal.avx.pl
Konto ukryte
Lukiqq Oki więc załatwione Wink

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl