ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Taaa, książka za darmo!!!
michal89
Zespół php-fusion ogłosił dziś niby to konkurs w którym dla pierwszych 50 szczęśliwców bedzie Fusion v7, instrukcję książkową o PHP-FUSION i jeszcze osoby te wezmą udział w jeszcze jednym losowaniu książek. Oczywiście wysłałem maila i co się okazało:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

moim skromnym zdaniem support tylko ośmiesza się tego typu konkursami, bo nie sądze, żeby znalazła się choćny jedna osoba która zapłaciła by 100 zł za darmową paczkę z instrukcją obsługi php-fusion. Za tą cenę można w księgarni kupić 500 stronnicowy atlas świata!!! Co wy o tym myślicie?

www.3gmobile.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 09:01:46
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Gander
Myślę o tym że już najwyższy czas aby parę osób dało dotację na rzecz supportu...

gander.solutions
Kamils2
mysle ze to zart zwiazany z dzisiejszym dniem Smile

marpar
Ludzie prima aprilis dziś mamy a Wy tacy poważni :/ Każdy zdrowo myślący człowiek wie, że takiej książki za darmo by nie dostał... (gdyby ksiazka o PF istaniała oczywiście Smile ) Nie po to Support zbiera dotacje, żeby teraz na prawo i lewo ksiązki warte kilkadziesiąt złotych rozdawac.

Druga sprawa jakbyscie interesowali sie choc troche fusionem to wiedzielisbyscie, że nowy fusion wyjdzie na przełomie maja i czerwca to jakim cudem moglibyscie juz teraz dostac v7... Ludzie bądzcie troche życiowi....
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
michal89
To bynajmniej nie było śmieszne, jeśli support cgce zbierać pieniądze na utrzymanie serwera niech robi to w inny sposób. mnie sie takie żarty nie trzymają. Pozdrawiam

www.3gmobile.pl
mkolumb
Zgadzam się z Kamils2

szer
~michal89 nie umiesz się bawić to Twój problem. Jak to przystało na dzisiejszy dzień, każdy lubi zażartować. Zresztą kto Ci powiedział, że to żart?

michal89
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Wystarczy spojrzeć na maila, którego dostałem:D:D:D. A humor mam tylko nie w takich sprawac. Za dużo razy zostałem oszukany w podobny sposób, żeby teraz się z tego śmiaćB)

www.3gmobile.pl
szer
Hehehe Smile. Ale to odrazu widać, że to joke Smile. Wyślij 100zł a dostaniesz zadarmo.... Kurde to się nadaje na bash.org.pl Grin

Pieka
michal89 napisał/a:
..A humor mam tylko nie w takich sprawac...

Z tego, co widac, to w ogole nie masz poczucia humoru, ale to juz Twoj osobisty problem.

michal89 napisał/a:
..Za dużo razy zostałem oszukany w podobny sposób, żeby teraz się z tego śmiaćCool

Dziekujemy za zaufanie... Mowia, ze kazdy sadzi wedlug siebie, wiec moze warto sie nad soba zastanowic?
Edytowane przez Pieka dnia 01.04.2007 20:59:49
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
michal89
Pieka, jak masz coś do mnie to napisz, o obrażać mnie nie musisz. Kiedyś atmosfera na supporcie była dużo lepsza, teraz się popsuła i właśnie to mnie najbardziej boliFrown

www.3gmobile.pl
Pieka
michal89 napisał/a:
Pieka, jak masz coś do mnie to napisz, o obrażać mnie nie musisz. Kiedyś atmosfera na supporcie była dużo lepsza, teraz się popsuła i właśnie to mnie najbardziej boliFrown

A mnie martwia tak aroganckie typy jak Ty przez, ktore dochodzi do pogarszania sie atmosfery tu panujacej.
Edytowane przez Pieka dnia 01.04.2007 21:23:55
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
michal89
Bez komentarzaFrown

www.3gmobile.pl
JazOOn
michal89 napisał/a:

Wystarczy spojrzeć na maila, którego dostałemGrinGrinGrin. A humor mam tylko nie w takich sprawac. Za dużo razy zostałem oszukany w podobny sposób, żeby teraz się z tego śmiaćCool

twoim tokiem myślenia należy brać to, że jak ci umrze znajoma osoba to już nigdy nawet za 50 lat nie można się śmiać z dowcipów o pogrzebach? troszke to nie teges..

jantom
Myślę, ża dzisiejszy news rozwieje wszystkie wątpliwości.
Zamykam.

http://jantom.info
Wooya
Informacja do wszystkich "obrazonych i zniesmaczonych". To ja jestem autorem tego tekstu w mailu. Jak ktos nie kumata i nie zaba, ze prima aprilis, to taki dzien, ze jadra sie robi ze wszystkiego, to jego problem. Ma ktos do mnie jakies fiki? Moze do sadu ktos chce mnie podac? Zapraszam Cool

Zamykam ponownie.
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl