Zobacz temat
SPRZEDAM 2 unikalne, oryginalne theme'y!
|
|
myrcin |
Dodany dnia 31.03.2007 23:51:08
|
Przedszkolak Postów: 35 Data rejestracji: 18.04.2005 21:37 |
Witam serdecznie! Mam do zaoferowania dwa theme'y. Do sprzedania razem lub pojedynczo Pierwszy z nich można oglądać aktualnie "w akcji" na stronie: www.4bdden.com, która niedługo będzie zamknięta. Theme typowo robiony dla klanu (zrobiony przeze mnie), pocięty przez znanego zapewne większości - sonar'a Gwarancja działania i kompatybilności z phpf, gdyż m.in. jestem strasznym pedantem ;P i każdy szczególik był poprawiany/dopracowywany. Jak wspomniałem theme niby był robiony pod klan, ale nadaje się do innych zastosowań bardzo dobrze. Oprócz theme'u w cenie jest plik PSD w którym można przerobić np. chociażby przyciski w górnej belce itp. Drugi zrobiony dla mnie na zamówienie w całości przez już wspomnianego sonar'a. Screeny poniżej. Cóż więcej. Gwarantuje że theme przejdzie tylko i wyłącznie w ręce kupującego i w żadne inne, nie znajdują się one także aktualnie w posiadaniu kogokolwiek innego prócz mnie. Informacje oraz dalsze szczegóły na temat themów, a także cena (do uzgodnienia) każdego z nich na gg: 2902146. Możliwa pomoc przy drobnych przeróbkach tych theme'ów. Zapraszam! Edytowane przez myrcin dnia 31.03.2007 23:52:22 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 20:36:28
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |