Czy slyszelsicie o wirusie ktory nei pozwala wchodzic na strony? Jeden z uzytkownikow mojej strony zglosil mi ze nei moze na nia wchodzic i to tylko na moja Wczesniej mial jakiegos wirusa i nie mogl rowniez wchodzic na strony programow anbtywirusowych ale podobno postawil na nowo Winde i przez chwile bylo ok, ale jak sciagnal wszystkie aktualizacje to teraz nie moze wchodzic tylko na ta jedna strone. Po okolo 20-30 sek. proby dotarcia do strony wyswietlaja sie nastepujace komunikaty:
W IE 7:
Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web Najbardziej prawdopodobne przyczyny: Nie masz połączenia z Internetem. Witryna sieci Web napotyka problemy. W adresie może być błąd w pisowni.
W FireFoxie:
Połączenie zostało zresetowane; Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony. *Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.* Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe.* Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Na ftpa tez nei moze sie zalogowac. Wiecie co to moze byc?
wiem ze to problem nie bezposrednio fusionowy (choc stronke mam w fusionie) ale macie na pewno wieksza wiedze od mojej wiec moze jestescie w stanie jakos pomoc, doradzic..??
Edytowane przez Pieka dnia 10.02.2011 14:51:51
|