Zobacz temat
Jak wejść do panelu admina?
|
|
Skorpion1980 |
Dodany dnia 13.03.2007 00:43:03
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 13.03.2007 00:14 |
Witam Mój problem jest następujący, po zainstalowaniu poprawnym php-fusion ver. 6-01-6 loguje sie jako super admin ale nie mogę i tak wejść do panelu admina adres mojej stronki: http://skorpion19.../index.php Do panelu próbuje wejść ręcznie gdyż nie mam żadnego odnośnika jeszcze, więc wpisuje tak http://adres.../p.../index.php Oczywiście wcześniej sie loguje ale i tak po próbie wejścia do panelu poprostu wracam na strone główna php-fusion Przewertowałem spory kawałek tego forum ale nie znalazłem nic co pomogło by mi to rozwiązać zdecydowanie. P.S: Używałem do tego FF oraz IE i w obu przypadkach to samo było I jeśli taki temat juz jest to proszę o wybaczenie ale niektórzy tak opisują swoje tematy że głowa boli a w szukajce nic nie znalazłem konkretnego a do tego ostatnio mój net szaleje i połowa rzeczy mi sie nie otwiera tak o jest z tymi dostawcami Pozdrawiam i za pomoc dziekuje |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 21:56:26
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
wlodekp |
Dodany dnia 13.03.2007 08:02:14
|
Weteran Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Na twojej stronie nie widzę żadnego panelu. Za logowanie i wejście do panelu administracyjnego odpowiedzialny jest panel użytkownika. Jeśli go wyłączyłeś to do PA nie wejdziesz-można go ukryć dając widoczność dla admina ALE NIE WYŁĄCZAĆ i wtedy wchodzić ręcznie przez login.php. Jeśli tych paneli nie ma bez Twojej ingerencji należy powtórzyć instalację. Katalog php-files jest katalogiem serwera czy Ty tak wrzuciłeś pliki Fusion razem z podkatalogiem? Wrzucamy bezpośrednio zawartość tego katalogu na serwer do swojego konta. Tyle i klik reklama google-bo dalej nie odpowiadam. |
|
|
Skorpion1980 |
Dodany dnia 13.03.2007 09:26:09
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 13.03.2007 00:14 |
Wrzuciłem cały katalog php-fusion ver. 6.01.6 na serwer razem z podkatalogami i tak zainstalowałem ale może podczas zrzucania coś sie walneło bo mam ostatnio problemy z netem no ale trudno spróbuje jeszcze raz. Sam sie właśnie dziwiłem czemu nie mam żadnego panela użytkownika i jako że pierwszy raz tego fusion'a używa to myślełem że trzeba to za pierwszym razem jakoś specjalnie uruchomić Ale dzieki za rade będę próbował instalke aż do skutu Edit: Oki za drugim razem poszło elegancko gdyż załadowałem nowszą wersje i poszło bez problemów teraz mam dostęp do panelu admina. Wielkie dzieki Edytowane przez Skorpion1980 dnia 13.03.2007 17:56:18 |
|
Przejdź do forum: |