Zobacz temat
odświeżanie...
|
|
pesia |
Dodany dnia 12.03.2007 23:01:56
|
Przedszkolak Postów: 1 Data rejestracji: 12.03.2007 22:46 |
Mam problem z odświeżaniem strony. Konkretnie chodzi o stronę http://www.rsz.li... Gdy się zaloguję to wszystko chodzi dobrze, aż do momentu gdy wejdę np. na FORUM... tam pokazuje już że nie jestem zalogowany - choć, gdy kliknę odśwież to już jestem zalogowany... to samo jest np. gdy się wyloguję... gdy wchodzę np. w dział Pliki, czy Zdjątka czy jeszcze kilka innych to wyświetla, że jestem jeszcze zalogowany (muszę kliknąć odśwież, aby przeglądarka załapała, że się przed chwilą wylogowałem). Nie wiem, czy dość czytelnie nakreśliłem mój problem, ale myślę, że winą jest to, że niektóre strony przy wejściu na nie się automatycznie odświeżają - inne zaś nie... Dobrze działają Strony dodatkowe (vievpage.php), bo nieważne w którą wejdę - to zawsze otrzymuję poprawny status - z pozostałymi jest trochę nie bardzo... - wyświetlają stare informacje. Co zrobić, aby wchodząc na daną stronę - ta sie automatycznie odświeżała - w moim przypadku chodzi o: FORUM, Zdjątka, Pliki, Szukajka... z góry serdecznie dziękuję! krzysiek widzę, że na tej stronie - a to strona ogólnopolska jest ten sam problem myślałem już, że wina jest po mojej stronie... Edytowane przez pesia dnia 12.03.2007 23:27:53 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 07:40:12
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Gander |
Dodany dnia 12.03.2007 23:41:26
|
Bywalec Postów: 720 Pomógł: 37 Data rejestracji: 22.05.2005 23:17 |