WWW.PSHIP.DL.PL
|
kraski1 |
Dodany dnia 11.03.2007 12:47:05
|
Początkujący
Data rejestracji: 25.02.2007 15:02
|
Witajcie !!
Po dłuższym czasie uruchomiłem moją nową stronę. Jeszcze nie jest dokończona. Nie ma dużo rzeczy i użytkowników. Bardzo chciałbym abyście zainteresowali się stroną ponieważ sam jej nie chce prowadzić i wymagałbym trochę komentarzy co do newsów. Do strony chciałbym jeszcze dodać trochę rzeczy.
Zapraszam do przeglądania i komentowania newsów. Również poszukuje osób do pomocy którzy znają się na php i osoby które chciałyby pomóc w robieniu działów.
Jak widać strona nie jest aż tak pusta, dodałem do niej RSS, dział z filmami (zaraz dodam trochę).
http://pship.dl.pl Czekam na miłe opinie
Edytowane przez kraski1 dnia 28.05.2007 15:43:10
|
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 00:37:27
|
Pan Kontekstualny
Data rejestracji: Zawsze
|
|
IP: localhost |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 11.03.2007 12:54:21
|
v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12
|
Galeria nie zyje...
Jestem jaki jestem
|
|
|
|
kraski1 |
Dodany dnia 11.03.2007 12:57:36
|
Początkujący
|
hehehe, wszystko zyje tylko trzeba odswiezac. Wogóle zmienię całą galerie poniewaz ta podstawowa mnie o bule miesni doprowadza |
|
|
|
Pieka |
Dodany dnia 11.03.2007 13:00:33
|
v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12
|
kraski1 napisał/a:
hehehe, wszystko zyje tylko trzeba odswiezac. Wogóle zmienię całą galerie poniewaz ta podstawowa mnie o bule miesni doprowadza
Nie zyje = brak minaitur + brak zdjec.
Podstawowa jest OK, tylko trzeba myslec..
Logo wazy..... 261.2 KB!! Chlopie, co Ty robisz?
W nawigacji masz na zmiane linki z wielkiej jak i malej litery do tego bledy.
Wiecej nie wyliczam.
Popraw to, bo marna jest reklama
Edytowane przez Pieka dnia 11.03.2007 13:05:23
Jestem jaki jestem
|
|
|
|
Piotrroger |
Dodany dnia 11.03.2007 13:25:39
|
Bywalec
v7.02.03 Data rejestracji: 27.04.2006 18:29
|
Po pierwsze: jak wyżej kolega powiedział: ortografia!!
Po drugie: jak kolega wyżej galeria nie ma miniatur.
Po trzecie: zero pozycjonowania.
Po czwarte: w ankiecie nie widać napisów.
Po piąte: za długie nagłówki niektórych paneli.
Po szóste: nie wszystkie panele uzupełnione (wyłącz je jak w nich nic nie masz).
Po siódme: nie działają niektóre linki np. userbary, avatary itp.
Po ósme: życzę miłego prowadzenia strony
Edytowane przez Piotrroger dnia 11.03.2007 13:30:51
|
|
|
|
Dagobah |
Dodany dnia 11.03.2007 14:23:06
|
Początkujący
Data rejestracji: 15.08.2006 10:46
|
Ja narzekać będę na kwestię merytoryczną serwisu: błędy w newsach, brak polskich liter w historii Premiership (w innych pracach również), rażące w oczy podkreślenie+pogrubienie, nie wyświetla się jedyny felieton u Ciebie...
Wybacz ale to też razi niesamowicie:
Dzięki O'shea Manchester United wywiązał się z utraty punktów wygrywać w doliczonym czasie 1:0 z liverpoolem'
Edytowane przez Dagobah dnia 11.03.2007 14:24:17
|
|
|
|
MeTeo |
Dodany dnia 11.03.2007 15:13:43
|
Bywalec
Data rejestracji: 14.12.2005 19:38
|
kraski dnia marzec 11 2007 11:09:15
kraski dnia marzec 11 2007 11:08:48
kraski dnia marzec 11 2007 11:07:17
Ty jakiś cyborg jesteś? Dodam od siebie że:
- Reklamy - zmień hosting
- Zmień długie tytuły w nagłówkach paneli bo psują się panele (wygląd) |
|
|
|
kraski1 |
Dodany dnia 11.03.2007 16:14:54
|
Początkujący
|
mam coś źle w tym kodzie.
<?php
/*---------------------------------------------------+
| PHP-Fusion 6 Content Management System
+----------------------------------------------------+
| Copyright © 2002 - 2005 Nick Jones
| http://www.php-fu...
+----------------------------------------------------+
| Released under the terms & conditions of v2 of the
| GNU General Public License. For details refer to
| the included gpl.txt file or visit http://gnu.org
+----------------------------------------------------*/
header('Content-Type: text/html; charset=iso-8859-2');
require_once "maincore.php";
require_once "subheader.php";
require_once "side_left.php";
opentable("Nazwa");
echo "<center><center>Historia klubu
</center><br>
<center><b><u>Mój felieton dotyczy niezdobytej fortecy, a chodzi tu dokładnie o Emirates Stadion, które od samego powstania nie zostało zdobyte przez żadną z drużyn.
Dokładnie zaczęło się to 2006 roku, kiedy to Arsenal podpisał kontrakt z naszym sponsorem linii lotniczych remiratesr1;, którego zadaniem było wybudowanie nam nowego stadionu. Kontrakt ten obwiewał około 100mln funtów i był to największy sponsorski kontrakt w dziejach piłki nożnej. Prace posuwały się szybko, a Arsenal do tej pory grał na starej murawie, a mianowicie rHighburyr1;. tadion stawał się coraz większy i piękniejszy. Każdego dnia stawał się tą fortecą, która została niezdobyta do tej pory. Pierwszy mecz, jaki odbył się na murawie Emirates był pożegnaniem naszej największej Legendy Holandii i Arsenalu - Bergkampa. Bergkamp został oficjalnie pożegnany na stadionie Emirates wielkimi wiwatami i celebracjami. Był to smutny dzień dla nas kibiców jak i piłkarzy. Bergkamp zagrał na Emirates wtedy po raz pierwszy i ostatni. Pierwszy mecz Premiership odbył się przeciwko Aston Villa, który Arsenal zremisowany 1-1. Wtedy to był pierwszy wspaniały mecz dla Gilberto który strzelił gola i dał remis drużynie w 84 minucie spotkania. Był to pierwszy mecz w Premiership na Emirates Stadium. Następnym spotkaniem był mecz z Middlesbrough, który zakończył się ponownym remisem 1-1 po golu Henrego w 67 minucie. Następny rywal był łatwy, przynajmniej tak wyglądał, a dosłownie był to Sheff Utd, z którym wygraliśmy 3-0 po golach Gallasa, Titiego oraz samobójczym golu Jagielki. W tym meczu świetną grą popisał się Gallas strzelając gola z volleya. Po deszczowych warunkach do Londynu przyjeżdża Watford. Arsene Wenger gości drużynę, która znajdowuje się do tej pory w środku tabeli. Arsenal wygrywa 3-0 po golach: samobójczy Stewarta, Thierry Henry i Emmanuel Adebayor. Następnie Arsenal wyjechał na mecz do Liverpoolu grać z Evertonem, do tej pory Arsenal bez powodzenia grał z tą drużyną i tym razem nie było najlepiej. Arsenal remisuje niestety 1-1 po golu RvP. Następny tydzień zapowiadał się ciekawie, ponieważ Kanonierzy mieli do pokonania drużynę Rafaela Beniteza - Liverpool. Arsenal grał przecudowny futbol i wygrał aż 3-0 po golach Flaminiego, K.Toure oraz Gallas. Kolejnym przeciwnikiem był Newcastle United, który jakby się wydawało nie był trudnym przeciwnikiem. Przeciwnicy Kanonierów grali dobrze i strzelili pierwsi gola. Arsenal musiał wyrównać i tak też się stało. Tym razem Thierry Henry chroni nas od porażki i wyrównuje do stanu 1-1. Naładowani pełni sił i energii Kanonierzy następny mecz grali z Tottenhamem. The Spurs do tej pory nie grywał za dobrze z Arsenalem przygrywając połowę meczy z nimi. Tym razem też porażka 3-0. Arsenal wygrywa po golach Adebayora i x2 Gilberto. Następne Portsmouth, które wykupiło sobie do drużyny Sola Campbella miało szczęście w tym spotkaniu remisując je 2-2. Gole dla Arsenalu strzelili Adebayor i Gilberto. Spotkanie następnej kolejki prezentowało się ciekawie, ponieważ Arsenal grał z Blackburn Rovers. Był to dramat dla kibiców Blackburn Rovers, ponieważ przegrali aż 6-2 po golach Gilberto,Hleb,Adebayor, x2 RvP i Flamini. Następny mecz był z Carltonem. Drużyna Alana Pardewa, która jest w strefie spadkowej chciała ten meczy wygrać, lecz było strasznie trudno. Przegrali go oficjalnie 4-0 po golach Henry,Hoye,x2 RvP. Na przełomie dwóch tygodni Arsenal strzelił aż 10 goli, co jest naprawę dobrym wynikiem. Następna kolejka była bardzo emocjonująca. Na murawę wyszła drużyna z Manchesteru. Czerwone Diabły to drużyna, która znajduje się na 1 miejscu w tabeli. ManU było podekscytowane, że grają z taką drużyną jak, Arsenal, ale na nasze szczęście przegrali te spotkanie 2-1 po golu RvP i Thierriego Henrego, który trafił do historii, ponieważ nie dość ze dał nam on zwycięstwo a po drugie był on na kilkanaście sekund przed ostatnim gwizdkiem sędziego. W ostatnim meczu jak do tej pory na Emirates przeciwnikiem był zespół nie najwyższej klasy, a mianowicie Wigan Athletic. Nasi Kanonierzy nie pozwolili sobie na przegraną zwyciężając w tym meczu 2-1 po golach samobójczym Hall`ego i Rosicky`ego. Tak oto wygląda dotychczasowa gra na Emirates. Miejmy nadzieję, iż w dzisiejszym meczu piątej rundy FA Cup Kanonierzy nie pozwolą sobie na przegraną i spokojnie awansują do ćwierćfinału Pucharu Anglii.</u></b></center><br>
\n';
closetable();
require_once "side_right.php";
require_once "footer.php";
?>
i jeżeli chodzi o działy, zrobiłem je na stronie ale są w trakcie robót, więc te userbary itp. dział itp. zobaczycie w najbliższym czasie.
Poleca BAN'y za brak tagow - kod w code!/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 18.03.2007 14:26:30
|
|
|
|
Dagobah |
Dodany dnia 11.03.2007 16:22:52
|
Początkujący
Data rejestracji: 15.08.2006 10:46
|
kraski1 napisał/a:
Nie... bo po prostu trochę nie pomyślałem. Wystarczy tą historią wrzucić do Panelu informacyjnego (znaczniki html tam działają) i wszystko będzie pokazywać się bez żadnych problemów - poza tym jest to zdecydowanie łatwiejsze w obsłudze i dodawaniu ewentualnych zmian... |
|
|
|
kraski1 |
Dodany dnia 18.03.2007 13:18:12
|
Początkujący
|
Galeria zyje, nowy serwer platny.
Strona przeszła nieco zmiany. Teraz tylko z górki. Zapraszam do komentowania newsów.
Edytowane przez kraski1 dnia 28.05.2007 15:43:48
|
|
|
|
konrad604 |
Dodany dnia 10.06.2007 12:48:33
|
Przedszkolak
Data rejestracji: 28.01.2007 09:35
|
Niejest tak zle, stronka nawet fajna. |