ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Nicko aka Janusz - WYPOWIEDZCIE SIE!
Wooya
Polecam do przeczytania i wypowiedzenia sie tutaj na temat artykulu:

http://media.wp.p...Bpage%5D=1

Ja juz dodalem na WP swoj komentarz o tresci:

tytuł: Po części znam Janusza...
treść opinii: ...prowadzi swoją stronę opartą o silnik CMS'a PHP-Fusion, którego jestem jednym z developer'ów. Wcale mu się nie dziwię, że chce skończyć tą nienaturalną podróż przez życie. Pitolenie księdza o zbawieniu i eutanazji Jezusa to bzdury. Każdy ma prawo decydować o swoim życiu. Tak jak Pan Ksiądz zdecydował, że będzie żył w celibacie (?), tak Janusz chce zakończyć bezsensowną walkę. Popieram jego starania. W Polsce niestety ten numer nie przejdzie. Mam nadzieję, że jeśli kiedyś zdarzy mi się coś podobnego, co Januszowi, będę miał choć tyle władzy nad swym ciałem, by samemu zakończyć swe życie. Byle choć mieć siły połknąć swój język i się udusić. Jeśli ktoś jest "warzywkiem" i chce żyć, jego wola. Pozwólcie innym decydować o sobie. Pieprzenie głupot, że to Bóg decyduje o naszym losie, to tylko potwierdzenie tezy, że nie ma Boga. Skoro taki Janusz został przez Boga (skoro to Jego wola) potraktowany, to Wy, ludzie, zrozumcie, że dla niego Bóg jest fikcją. Januszu, trzymam za Ciebie kciuki, choć to niewiele da...
pseudonim: RG

Nie wiem czy przejdzie moderacje...
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 07:43:14
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
Artykuly o Januszu regularnie czytam Smile i komentuje w guście podobnym do twojego tylko nie pisze developerem tylko Administratorem jego strony. znam czlowieka dosc dobrze i w sumie go rozumiem ale druga moja polowa nie chce tego czlowieka stracic...

szer
@Wooya - wątpie.... chociać kto wie.... I tak jak Ty myślę, że powinni uszanować jego decyzję... Możliwe, że napisałbym podobnego komenta do Twojego. Sądze praktycznie tak samo...

maq
Zgadzam się z tezą @Wooya, natomiast moje zdanie jest takie: Chce eutanazji, to powinien ją dostać. Dla mnie bez sensu jest utrzymywanie przy życiu kogoś, kto praktycznie nie żyje. Co taki człowiek może zrobić samodzielnie? NIC. Nawet się (za przeproszeniem) [cenzura] nie może sam. Fakt człowiek jest stworzony w taki sposób, by mógł coś robić tylko przy pomocy innych, no ale sorry, jak ktoś ma mu pomagać się odlać, to ja dziękuję. Gdybym znalazł się w takiej sytuacji, eutanazja byłaby najmądrzejszym posunięciem. To jest tak jak ostatnia wola przed śmiercią.
"Różnica między seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje" // Woody Allen

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl