Zobacz temat
Nicko aka Janusz - WYPOWIEDZCIE SIE!
|
|
Wooya |
Dodany dnia 02.03.2007 12:13:52
|
Zaawansowany Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
Polecam do przeczytania i wypowiedzenia sie tutaj na temat artykulu: http://media.wp.p...Bpage%5D=1 Ja juz dodalem na WP swoj komentarz o tresci: tytuł: Po części znam Janusza... treść opinii: ...prowadzi swoją stronę opartą o silnik CMS'a PHP-Fusion, którego jestem jednym z developer'ów. Wcale mu się nie dziwię, że chce skończyć tą nienaturalną podróż przez życie. Pitolenie księdza o zbawieniu i eutanazji Jezusa to bzdury. Każdy ma prawo decydować o swoim życiu. Tak jak Pan Ksiądz zdecydował, że będzie żył w celibacie (?), tak Janusz chce zakończyć bezsensowną walkę. Popieram jego starania. W Polsce niestety ten numer nie przejdzie. Mam nadzieję, że jeśli kiedyś zdarzy mi się coś podobnego, co Januszowi, będę miał choć tyle władzy nad swym ciałem, by samemu zakończyć swe życie. Byle choć mieć siły połknąć swój język i się udusić. Jeśli ktoś jest "warzywkiem" i chce żyć, jego wola. Pozwólcie innym decydować o sobie. Pieprzenie głupot, że to Bóg decyduje o naszym losie, to tylko potwierdzenie tezy, że nie ma Boga. Skoro taki Janusz został przez Boga (skoro to Jego wola) potraktowany, to Wy, ludzie, zrozumcie, że dla niego Bóg jest fikcją. Januszu, trzymam za Ciebie kciuki, choć to niewiele da... pseudonim: RG Nie wiem czy przejdzie moderacje... ... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 07:43:14
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
JazOOn |
Dodany dnia 02.03.2007 12:35:29
|
Ekspert Postów: 2155 Pomógł: 2 v7.02.07 Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
Artykuly o Januszu regularnie czytam i komentuje w guście podobnym do twojego tylko nie pisze developerem tylko Administratorem jego strony. znam czlowieka dosc dobrze i w sumie go rozumiem ale druga moja polowa nie chce tego czlowieka stracic... |
|
|
szer |
Dodany dnia 02.03.2007 13:39:36
|
Zaawansowany Postów: 1139 Pomógł: 4 Data rejestracji: 13.11.2004 23:06 |
@Wooya - wątpie.... chociać kto wie.... I tak jak Ty myślę, że powinni uszanować jego decyzję... Możliwe, że napisałbym podobnego komenta do Twojego. Sądze praktycznie tak samo... |
|
|
maq |
Dodany dnia 02.03.2007 13:56:44
|
Bywalec Postów: 334 v7.02.03 Data rejestracji: 20.07.2006 10:35 Złamana licencja |
Zgadzam się z tezą @Wooya, natomiast moje zdanie jest takie: Chce eutanazji, to powinien ją dostać. Dla mnie bez sensu jest utrzymywanie przy życiu kogoś, kto praktycznie nie żyje. Co taki człowiek może zrobić samodzielnie? NIC. Nawet się (za przeproszeniem) [cenzura] nie może sam. Fakt człowiek jest stworzony w taki sposób, by mógł coś robić tylko przy pomocy innych, no ale sorry, jak ktoś ma mu pomagać się odlać, to ja dziękuję. Gdybym znalazł się w takiej sytuacji, eutanazja byłaby najmądrzejszym posunięciem. To jest tak jak ostatnia wola przed śmiercią.
"Różnica między seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje" // Woody Allen
|
|
Przejdź do forum: |